Потап і Настя чекать на дитину? Каменських натякнула на вагітність і не ховає живіт після повернення в Україну

Українську співачку Настю Каменських уже неодноразово підозрювали у тому, що вона може бути вагітною. Однак щоразу чутки не підтверджувалися. Втім, цього разу все може бути інакше.

Шанувальники зіркового подружжя Потапа і Насті Каменських вже більше 3-х років чекають на новини про швидке поповнення в їх сім’ї. І хоча 3 роки – це невеликий термін, подружжя перебуває вже у тому віці, коли батьківство відкладати більше не можна.

Настю Каменських, як володарку пишних форм, неодноразово підозрювали у вагітності, але всі припущення були хибними. Однак цього разу все може бути інакше, адже вагітний живіт співачки вже неможливо приховати.

Зміни постаті артистки шанувальники помітили, коли Каменських уперше за півроку війни повернулася до України. Спочатку співачка ховала свої форми за об’ємним одягом. Так, на своє перше інтерв’ю після приїзду Каменських прийшла у дуже широких штанах та футболці на кілька розмірів більше. На фотографіях, які публікувала Каменських у своєму Інстаграм-блозі, знаменитість теж ховала живіт за об’ємним одягом.

Вагітна Настя Каменських готується народити Потапу доньку та ховає живіт за балахонами
Каменських натякнула на вагітність і не ховає живіт після повернення в Україну

Такими діями співачка ще більше підтвердила здогади про можливу вагітність.

Варто зазначити, що нещодавно співачка все ж таки вирішила не ховати свої форми на балахонами. На фан-зустріч зі своїми шанувальниками Каменських прийшла в облягаючій майці. Відео з фан-зустрічі облетіло весь Інтернет, адже у ролику добре можна розглянути округлий живіт співачки.

Розповніла Каменських показала обвислий живіт у майці, що облягає.
Каменських натякнула на вагітність і не ховає живіт після повернення в Україну

Варто зазначити, що Настя Каменських та її чоловік Потап після весілля неодноразово говорили в інтерв’ю, що мріють стати батьками. Олексій Потапенко взагалі стверджував, що мріє стати багатодітним батьком. Через деякий час риторика зіркового подружжя на цю тему змінилася. Вони, як і раніше, не приховують, що хочуть дитину, але додають, що стануть батьками, коли “дасть Бог”. Через таку поведінку зіркового подружжя, шанувальники запідозрили, що у них можуть бути проблеми із зачаттям. Втім, самі Потап і Настя Каменських ці чутки не коментують.

Схожі статті

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.

На замітку господиням! Випросила у кондитера рецепт ідеального бісквіта для тортів: тісто ніжне та повітряне

Секрет розкішного торта чи іншого десерту — ідеально пухкий бісквіт. З нашим рецептом бісквіт буде виходити з першого разу і не потрібно пробувати десятки рецептів. Спробуйте та переконайтеся.

Оля Полякова опублікувала неоднозначне фото з 19-річною донькою Машею: підписники бачать на світлині пару

Знаменита українська співачка Оля Полякова та її старша донька Марія знову опинилися під хвилею хейту прихильників. Причиною стало нове фото, яке привернуло увагу публіки.