Вагітну Таюне сховав у Німеччині: зарослий Олег Винник засвітився на новому фото та викликав підозри

Улюбленець жінок Олег Винник після початку повномасштабної війни в Україні зник із інформаційного простору. Нещодавно у Мережі показали, як зараз виглядає артист, який нібито проходить лікування у Німеччині.

Після початку повномасштабної війни в Україні більшість українських зірок взяли на себе місію робити все можливе, аби допомогти рідній країні. Відомі артисти почали активно займатися волонтерством та їздити з благодійними концертами різними країнами світу, щоб назбирати гроші на потреби ЗСУ та постраждалим у війні людям. Є й ті знамениті чоловіки, які зупинили свою творчу діяльність та пішли на фронт. Проте є й ті артисти, які просто зникли з інформаційного простору одразу після вторгнення Росії на територію України. Серед таких – улюбленець українських жінок Олег Винник.

Зарослий Олег Винник засвітився на новому фото та викликав підозри

Чоловік 5 місяців не виходив на зв’язок зі своїми шанувальниками і лише у червні адвокат Винника заявила, що артист виїхав до Німеччини, нібито для того, щоб проходити лікування. При цьому жінка не уточнила, чим саме хворіє артист.

Нещодавно вперше за довгий час у Мережі з’явилося свіже фото Олега Винника, яке вразило Мережу. Знімок оприлюднив чоловік Оксани Білозір Роман Недзельський, котрий служить у ЗСУ. На фото Винник позує у темних сонцезахисних окулярах та кепці. Артист відростив бороду і виглядає трохи недоглянутим.

Зарослий Олег Винник засвітився на новому фото та викликав підозри

Як можна здогадатися за описом до фото, артист допомагає 135 батальйону, в якому служить чоловік Білозір Роман Недзельський.

Варто зазначити, що хоч Винник і перебуває за кордоном, він допомагає Україні. Відомо, що через благодійний фонд “Вовчиця”, який започаткував артист, було передано позашляховики на потреби ЗСУ.

До речі, з недавніх пір у Мережі подейкують, що артист може перебувати в Німеччині не через свою хворобу, а через вагітність його дружини Таюне. Ходять чутки, що Таїсія Сватко зовсім скоро може ощасливити Винника, народивши дитину, але зіркове подружжя це ретельно приховує від публіки.