Софія Ротару налякала шанувальників постарілим виглядом: вже не красуня, але все одно молодша за Пугачову

Софія Ротару – легендарна співачка, пісні якої знають люди різних поколінь. Артистка вражає публіку не лише своїм сильним голосом, а й красою, на яку не впливає навіть час.

Софія Ротару – одна з найвідоміших українських артисток, чия зірка спалахнула ще у 70-х роках минулого століття. Багато десятиліть Ротару була основною співачкою на українській сцені, нею захоплювалися мільйони шанувальників, а всі артисти-початківці хотіли бути схожою на неї.

Ротару вже багато років не виступає на сцені, але її слава не згасає. Окрім гарного голосу та легендарних хітів, публіка захоплюється ще й красою співачки.

Софія Ротару
Софія Ротару налякала прихильників постарілим виглядом.

Софія Ротару була неймовірно красивою замолоду. Миловидне обличчя, довге, чорне волосся і тонка талія – такою була співачка багато років. Наразі співачці 75 років, проте, здається, вона так і не постаріла. Ротару з’являється на публіці завжди з красивою зачіскою, професійним макіяжем та розкішним вбранням. У такому вигляді співачка виглядає чудово і набагато молодше за свої роки.

Варто зазначити, що побачити Ротару без макіяжу практично неможливо. Сама артистка в одному з інтерв’ю сказала, що знаменитості просто зобов’язані завжди мати гарний вигляд. Однак папараці таки підловили зірку в домашньому вигляді. Фото, зроблені журналістами, вразили Мережу.

Софія Ротару налякала прихильників постарілим виглядом.
Софія Ротару налякала прихильників постарілим виглядом.

Без правильного макіяжу, зачіски та гарного вбрання Ротару виглядає зовсім не так, як на сцені.

Звичайно, роки беруть своє і краса не вічна.

Софія Ротару та пластичні операції

Майже всі знамениті жінки у віці зверталися до пластичного хірурга, щоб довше зберегти молодість і красу. Найчастіше оперативні втручання дуже помітні, як у Алли Пугачової чи Лариси Долиної. Дивлячись на Софію Ротару, важко зрозуміти, чи робила вона пластику, адже риси її обличчя зовсім не змінилися. Досвідчені хірурги запевняють, Ротару робила косметологічні процедури та зроблені вони дуже якісно. Так, за словами хірургів, Ротару робила підтяжку обличчя та блефаропластику – підтяжку повік.

Популярне

Схожі статті

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.