Екс-чоловік зрадниці Ані Лорак одружується вдруге: нова дружина Мурата Налчаджиоглу переплюнула колишню

Мурат Налчаджиоглу відомий як колишній чоловік української співачки-зрадниці Ані Лорак готується до весілля з молодою нареченою, яка переплюнула зірку.

Ще кілька років тому у Ані Лорак було все – кохання, сім’я, визнання та успіх, але абсолютно все з цього пішло під укіс. У 2014 році співачка ніяк не проявила своєї громадянської позиції і замість української сцени обрала російську, у 2019 році вона розлучилася зі своїм чоловіком-турком Муратом Налчаджиоглу, який їй зраджував, а в 2022 році знаменитість вписала себе в список зрадників України, відмовчавши навіть після того, як росія розв’язала повномасштабну війну проти українського народу, проти її співвітчизників.

Понад шість місяців Лорак ховалася з поля зору навіть у соцмережах, вилучивши особистий профіль в Instagram, але нещодавно вона з’явилася на афішах концертів у Європі, які опинилися під загрозою зриву через її бездіяльність у цій війні, а невдовзі співачка повернулася в поле зору користувачів Мережі і заявила, що сумує за сценою.

Ани Лорак
Екс-чоловік зрадниці Ані Лорак одружується вдруге

Її колишній чоловік, турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу, на відміну від неї, відкрито підтримує Україну, так само як і його молода наречена. Турок готується одружитися з візажисткою з Києва, яку звати Лілія. У дівчини теж є дитина від попередніх стосунків, дочка Олександра, вони часто проводять час усі разом як справжня родина.

Коли почалася війна, Мурат вивіз кохану до себе на батьківщину до Туреччини, але зараз вони все частіше бувають в Україні, де також розвивають косметичний бізнес.

Мурат Налчаджіоглу та Лілія Абрамова
Екс-чоловік зрадниці Ані Лорак одружується вдруге

Нагадаємо, Ані Лорак підтримує тісні дружні стосунки з путіністами Філіппом Кіркоровим, Сергієм Лазарєвим і не приховує цього.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.