54-річна Інна Білоконь, яка виступає в образі мами Сердючки, показала чоловіка та дочку – у весільній сукні

Інна Білоконь приємно порадувала підписників новою фотографією у Мережі. Знаменита "мама" Вєрки Сердючки зацікавила шанувальників знімками в білосніжному одязі

Інна Білоконь найбільш відома за роллю “мами” знаменитої Вєрки Сердючки. Артистка вже давно працює на одній сцені з українським співаком Андрієм Данилком, проте, незважаючи на безліч чуток, знаменитостей не пов’язує нічого більшого, ніж дружба та професійна діяльність.

Нещодавно на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Інна Білоконь поділилася знімком зі своїм чоловіком та їхньою дорослою дочкою. Шанувальники оцінили нову фотографію, на якій все сімейство радісно посміхається і обіймається, а дівчата одягнені в красиве біле вбрання.

На знімку Інна Білоконь повисла на своєму чоловікові і примружилася від нападу сміху, а чоловік, акуратно притримуючи артистку та обіймаючи дочку, також не зміг стримати позитивних емоцій. Яна Білоконь намагалася дивитися в камеру з серйозним виразом обличчя, проте не змогла впоратися з цим завданням і все ж таки посміхнулася в об’єктиві.

Фотографією Інна Білоконь поділилася на честь дня народження свого чоловіка. Шанувальники захопилися щасливою родиною в коментарях та залишили різноманітні побажання та приємні слова:

  • “Щастя! Миру! Процвітання щасливій родині на довгі роки!”;
  • “Які ви гарні!”;
  • “Вітаю! Щастя вашій родині!”;
  • “Мої привітання! Які ви чудові! Щастя, здоров’я та миру вашому дому!”;

Нагадаємо, що Інна Білоконь одружена дуже давно. Коли дівчина розпочинала свою творчу кар’єру, то вужа була одружена з Олегом Білоконем. Подружня пара виховала доньку Яну, яка закінчила місцевий коледж у Полтаві, де мешкає все сімейство, і вирушила далі гризти граніт науки до Польщі.

Наразі артистка разом зі своїм чоловіком Олегом Білоконем живуть у гарному та затишному будинку. Інна та Олег розводять собак, займаються бізнесом, а також утримують притулок для тварин. Білоконь щаслива зі своїм чоловіком, а тому будь-які чутки, що розповсюджуються жовтою пресою, не любить.

Андрій Данилко та Інна Білоконь

Сам Андрій Данилко завжди зі сміхом реагує на запитання та поголос про те, що перебуває з Білоконь у стосунках. Артист вважає колегу ледве не рідною, адже старша Інна у концертних подорожах часто дбала про Данилка у побуті та допомагала йому справлятися із буденними питаннями.