Мамина копія: 19-річна дочка “Квартальної” дружини Зеленського Олени Кравець зробила стрижку боб-каре

Після того, як українська артистка Олена Кравець різко змінила імідж, вони з дорослою дочкою Машею стали схожими як дві краплі води. Хто кого копіює – мама доньку чи навпаки?

Олена Кравець – відома українська гумористка, яка розпочала свою кар’єру зі сцени КВК, а шалену популярність заробила завдяки участі у “Квартал 95”. Незважаючи на те, що довгий час Кравець була сценічною дружиною Володимира Зеленського, насправді артистка щасливо одружена і разом зі своїм чоловіком Сергієм виховала вже дорослу дочку Машу.

Дівчинка однаково схожа як на маму, так і на свого батька. Однак після того, як Олена Кравець різко змінила імідж, вони з дочкою стали буквально на одне лице. Нагадаємо, що в січні гумористці, схоже, набрид догляд за довгим волоссям, а тому вона вирішила їх “відрубувати”. Тоді Кравець з’явилася на публіці з коротким каре.

Зовнішність Маші Кравець одночасно схожа на обох батьків

Однак, нещодавно зірка поділилася знімками, які вразили публіку жіночністю та витонченістю. Артистка вирішила відростити коротке волосся і дозволила локонам “жити своїм життям”. Своїм новим образом Олена Кравець поділилася на особистій сторінці соціальної мережі Інстаграм. У коментарях на артистку посипався шквал компліментів та приємностей.

Олена Кравець доповнила повсякденний образ милим білим капелюшком, а щира усмішка гумористки зробила фотографії особливо теплими та затишними.

Дуже хочеться обійматися частіше. Без приводу. Просто тому, що є з ким… Нехай так буде завжди

– підписала публікацію Кравець.

Однак, варто відзначити і той факт, що новий образ не лише молодить зірку, а й робить її схожою на її дочку Машу Кравець. Так, у молодої дівчини завжди була зачіска “нижче плечей”, а тому тепер Кравець старша і молодша виглядають схожими. Єдиний фактор, який допомагає розрізнити зоряних маму та дочку – це колір локонів.

Маша Кравець забарвлює волосся у темно-каштановий колір, а ось у її матері волосся світло-русявого кольору з блондинистими пасмами. Неможливо не помітити і того, як майстерно природа скомбінувала гени батьків 19-річної Маші. Дівчинка одночасно схожа і на батька, і на матір.

Олена Кравець зі своєю дочкою Машею напрочуд схожі

Коли Кравець молодша стоїть поруч із гуморною матір’ю, схожість заперечувати безглуздо.