Екс-чоловік зрадниці Ані Лорак одружується вдруге: нова дружина Мурата Налчаджиоглу молодша і красивіша

Колишній чоловік відомої в Україні зрадниці Ані Лорак анонсував, що одружується вдруге. Наречена Мурата Налчаджиоглу виявилась набагато красивішою і молодшою. У Мережі з'явились фото

Мурат Налчаджиоглу і Ані Лорак познайомились 2005 року в Анталії, де обидва перебували на відпочинку. Вони одразу відчули одне до одного симпатію, проте вирішили підійти до питання відносин обережніше, а тому лише через рік закрутили роман. Увесь цей час майбутні закохані вели листування онлайн.

Наступного року Мурат переїхав жити до Києва, а ще через декілька років, 2009, молоді одружились і офіційно стали сім’єю. 2011 року в молодій сім’ї народилась донька, яку, за ініціативою Мурата Налчаджиоглу, назвали Софією. Насичений графік життя призвів до того, що чоловік та дружина віддалились одне від одного.

Пізніше Мурата Налчаджиоглу почали помічати у доволі компрометуючих ситуаціях, а в кінці кінців стало відомо, що він зрадив дружині. 2019 року пара розійшлась, а вперше Мурат прокоментував розлучення лише через два роки. Тоді він сказав, що дуже шкодує про допущені помилки, які призвели до розставання. Проте, чоловік врахував свої недоліки та виправив їх. Тому сьогодні він здобув щастя із молодою нареченою.

Мурат Налчаджиоглу зі своєю молодою нареченою Лілією
Мурат Налчаджиоглу зі своєю молодою нареченою Лілією

На початку 2020 року турецький бізнесмен почав зустрічатись із Лілією, яка народилась і виросла у невеличкому селі Івано-Франківської області. Більше двох років закохані зустрічались й ділились позитивними моментами зі свого життя з публікою. Осінню минулого року прихильники дізнались, що Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію Лілії.

Зазначимо, що у 26-річної нареченої екс-чоловіка зрадниці Ані Лорак є дочка, яку Мурат полюбив, як власну. Ба більше, днями закохані поділились милими кадрами, з яких стало відомо, що вони разом відвели доньку до школи. Семирічна дівчинка відвідує навчальний заклад у Коломийському районі Івано-Франківської області, де проживають батьки Лілії.

Нещодавно закохані відвели доньку Лілії у школу
Нещодавно закохані відвели доньку Лілії у школу

Схоже, що закохана пара вирішила перевезти дитину в більш безпечне місце, допоки вони самі знаходяться у столиці України. У Києві Лілія та Мурат працюють і забезпечують родину всім необхідним. Можна припустити, що доглядати за донькою молодим допомагають батьки Лілії.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.