“Квартальна” дружина Зеленського Олена Кравець вперше показала романтичне фото з чоловіком: гарна пара

Олена і Сергій Кравець вже більше двадцяти років разом – пара перебуває у щасливому шлюбі. Нещодавно Кравець захопила прихильників чарівним й романтичним фото з чоловіком

Олену Кравець звикли бачити у ролі “сценічної” дружини відомого раніше коміка й діючого президента України Володимира Зеленського. Проте, гумористка насправді перебуває у міцному й щасливому шлюбі. А обранцем артистки став її давній друг – Сергій Кравець.

Історія кохання однієї з найпрекрасніших пар в Україні почалась більше 20 років тому. Тоді молода Олена навчалась в університеті на спеціальності, яка їй була зовсім не до душі. Аби хоч якось “розбавити” фарбами сумні й сірі будні, майбутня акторка вирішила стати членкинею команди КВК. Зірка швидко захопила своїх колег і стала не просто провідним гравцем команди, але й однією із найпопулярніших дівчат в університеті.

Олена Кравець зі своїм чоловіком та двійнятами

Сергій Кравець грав разом із Оленою у тій самій команді. Спочатку двоє молодих людей були просто гарними друзями. Майже весь свій вільний час вони проводили разом – незліченні репетиції, постійні написання сценаріїв та навіть дозвіл був ледве не одним на двох. За час їхньої дружби між двома студентами зав’язалась міцна дружба, яка пізніше і стала підґрунтям для щасливого шлюбу.

Серйозні відносини між Сергієм та Оленою почались спонтанно – хлопець пропустив одну з репетицій команди, а потім не прийшов ще раз і ще раз. Кравець захвилювалась за свого друга й вирішила навідати його вдома – принести щось смачненьке й перепитати, чи потрібна йому якась допомога. Як пізніше згадуватиме Олена, вдома у Сергія вона відчула себе “у своїй тарілці”. Дівчині було приємно знаходити у Сергія, а його мама одразу полюбила Кравець.

Олена Кравець зі своїм чоловіком Сергієм знайомі дуже давно

Пара зустрічалась більше 4 років, перш ніж офіційно зареєструвати свою сім’ю. Пізніше у закоханих з’явилась перша дитина, і життя складалось якнайкраще. І Олена, і Сергій займають однією справою. Кравець виступає на сцені, поки її чоловік займається організаційними питаннями у команді “95 Кварталу”.

Проте, як зізнається Олена Кравець, у їхній сім’ї все не так добре, як би могло здаватись. Відтак у інтерв’ю для Маші Єфросініної артистка зізналась, що після народження двійнят у їхніх відносинах сталась криза. Причиною стало несподіване народження одразу двох дітей, до чого подружжя виявилось не готовим.

Але Олена та Сергій змогли впоратись, адже вчасно звернулись по допомогу до психотерапевта.