Вагітна Настя Каменських спантеличила новим фото: марна спроба приховати округлий живіт і забагато ретуші

Українська співачка Настя Каменських не припиняє тішити підписників новими публікаціями й цікавими фотографіями. Останній знімок викликав серед прихильників шквал емоцій

Відома в Україні співачка Настя Каменських активно веде особистий блог в соціальній мережі Інстаграм. За офіційною сторінкою артистки слідкують понад 5 мільйонів підписників, тому кожна публікація зірки піддається детальному вивченню зі сторони публіки. Прихильники завжди чекають на нові фотографії, а співачка завжди з радістю ділиться знімками.

Нещодавно Настя Каменських опублікувала справжнє осіннє фото, на якому зображена у ніжному бежевому образі, а її загадковий погляд спрямовану кудись у далечінь. Фотографія зроблена на фоні красивого парку, а навкруги співачки стоять могутні дерева з пожовклим листям. Фото буквально сповнене осінньої атмосфери.

Образ Насті Каменських для нової фотографії захоплює жіночністю, ніжністю й елегантністю. Своє густе й шикарне волосся зірка розпустила, а тому кучері обережно прикрили плечі знаменитості. Макіяж співачки – це окрема складова фото, адже ледве блискучі тіні вдало підкреслюють красиві очі зірки, а колір косметики пасує до обраного наряду.

Варто зазначити, що Настя Каменських вирішила проекспериментувати із оздобленням фотографії. Відтак тло знімку розмите, а до самого фото співачка, схоже, застосувала ніжний ефект. Окрім того, позує знаменитість доволі вдалим способом – зірка закуталась у бежевий джинсовий піджак й продемонструвала, що осінні холоди вже наздогнали вересень.

Підписники артистки дуже швидко поставили багато “вподобайок” новій фотографії, а також написали безліч приємних коментарів. Нова публікація дійсно сподобалась прихильникам Насті Каменських, саме тому вони вирішили похвалити зовнішній вид й ідею фото у коментарях.

  • “Яке гарне осіннє фото! І Настя на ньому загадкова, з впевненістю в погляді”;
  • “Дуже красива, справжня українська жіночка”;
  • “Обожнюю тебе! Настю, ти прекрасна!”;
  • “Яка ж неймовірна!”;
  • “Ти супер красуня! Завжди був твоїм прихильником, миру й добра вам!”;
  • “Яка чарівна… Дуже гарненька!”;

Нагадаємо, що нещодавно зірковий екстрасенс Макс Гордєєв розповів, чи варто Насті Каменських й Потапу чекати на поповнення в сім’ї. Попри те, що всі постійно підозрюють співачку у вагітності, за словами експерта, найближчим часом зірка не потішить прихильників приємними новинами. Відтак зараз у неї плідний період для творчої діяльності, проте народження дитини відбудеться ще не скоро.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.