Зіркові діти, які вміють вражати епатажними образами: дочки Олени Кравець, Олі Полякової, Ольги Фреймут (ФОТО)

В українському шоу-бізнесі "крутиться" чимало неймовірних жінок, проте увагу публіки приваблюють не тільки вони, але і їх діти. Дивіться фото найбільш епатажних образів знаменитих зіркових доньок

Українські знамениті жінки Олена Кравець, Оля Полякова та Ольга Фреймут зуміли не лише побудувати успішну кар’єру, але і виховати своїх зіркових дітей. Хоча основну увагу прихильники приділяються все-таки відомим українським жінкам, не менше цікавить публіку й життя їхніх доньок, адже зіркові дівчата вміють вразити своєю привабливою зовнішністю, іноді занадто епатажними образами і зухвалою поведінкою.

Маша Полякова

Старша донька української співачки Олі Полякової ніколи не відрізнялась сором’язливістю і скутістю. Дівчина пішла маминими стопами й вирішила пов’язати своє життя із музикою. Ще зі школи Полякова молодша була солісткою підліткового рок-гурту “Шви”. Прихильники Олі Полякової двояко ставились до творчості її дитини, адже у піснях Маші часто звучала нецензурна лексика, а наряди часто вражали відвертістю.

Маша Полякова

Проте, українська співачка завжди й в усьому підтримувала свою доньку. Саме тому Маша виросла впевненою у собі дівчиною, яка точно знає, чого хоче у житті.

Злата Мітчелл

Ольга Фреймут – відома українська журналістка й телеведуча офіційно перебувала у шлюбі лише раз, проте зі своїм колишнім кавалером жила у громадянському шлюбі. Від британця Ніла Мітчелла жінка народила старшу доньку – Злату. Наразі дівчина живе у Америці й активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм.

Злата Мітчелл

Останнім часом на зіркову доньку Фреймут почали звертати дедалі більше уваги, адже дівчина не соромиться публікувати “не дитячі” знімки. Мати Злати неодноразово коментувала поведінку доньки і заявляла, що вона підтримує дівчину в усьому. Більш того, Оля Фреймут зізналась, що її донька надихає її та показує, як це – любити та приймати себе.

Марія Кравець

Серед цієї зіркової трійки дітей Марія Кравець найбільш стримана й елегантна дівчина. Дочка дуже схожа на свою знамениту маму – і поведінкою, і зовнішністю, і стилем у одязі, й навіть зачіскою. Гумористка Олена Кравець постає одночасно жіночною, веселою, цікавою і тендітною людиною.

Марія Кравець

Так само можна охарактеризувати і Марію Кравець.