Молдавський чоловік Тіни Кароль Дан Балан вперше показав свою реальну дружину: гарна пара

Відомий молдавський співак Дан Балан позиціонує себе, як холостяк та мачо і ретельно приховує від публіки своє особисте життя. Однак шило в мішку не сховаєш і все таємне рано, чи пізно стає явним.

Дан Балан – відомий молдавський співак, якого публіка любить не лише за його творчість, а і за яскраву, брутальну зовнішність. В Україні про Дана Балана заговорили ще більше, коли він став одним із суддів вокального шоу “Голос країни”. Під час прямих ефірів Дан Балан почав проявляти увагу до української красуні Тіни Кароль. І ось, вся Мережа тут же почала говорити про роман двох артистів і про те, що нарешті серце Тіни Кароль хоч комусь вдалось розтопити.

Дан і Тіна не приховували свої почуттів під час шоу і прихильники уже не могли дочекатися, коли вони офіційно оголосять себе парою. Під час прямих ефірів молдавський мачо і українська поп-діва обіймались, кокетували один з одним і проявляли увагу один до одного.

Дан Балан и Тина Кароль
Молдавський чоловік Тіни Кароль Дан Балан вперше показав свою реальну дружину

Однак шоу закінчилось і закінчилась любов. Як виявилось, стосунки між Даном і Тіною – це всього лише піар-хід, для підвищення рейтингу “Голосу країни”. Про це зізнався продюсер вокального шоу Володимир Завадюк уже після виходу в ефір “Голосу країни”.

Цікаво, що більшість прихильників 43-річного молдавського співака Дана Балана і досі не знають про те, що їх улюбленець був одружений. Ба більше, він має сина.

Таємничою дружиною Дана Балана являється румунська модель Елла Крупеніна. У шлюбі з молдавським мачо вона була 5 років: з 2004 по 2009 рік.

Как выглядит первая жена Дана Балана
Як виглядає дружина Дана Балана

Якраз у ті роки Дан Балан почав розвивати свою сольну кар’єру. У співака з’явилося багато прихильниць і це не влаштовувало Еллу. Сім’я Балана і Крупеніної розпалася саме через ревнощі жінки.

Відомо, що Елла і Дан мають спільного сина Алана. Про те, чи спілкується зараз співак зі своєю колишньою дружиною та чи бачиться з сином, невідомо. Молдавський мачо навідріз відмовляється коментувати своє особисте життя в інтерв’ю та не відповідає на питання журналістів.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.