59-річний епатажний співак Сергій Звєрєв зібрався на війну в Україну і показав свій наряд для військкомату

Після заяви російського президента-диктатора путіна про оголошення мобілізації, епатажний співак та стиліст Сергій Звєрєв заявив, що піде воювати в Україну. Варто відзначити, що 59-річний артист служив в армії СРСР та має звання старшого сержанта.

21 вересня президент країни-агресора росії володимир путін оголосив про часткову мобілізацію в рф для війни в Україні. Після цієї заяви риторика багатьох путіністів різко змінилась, адже в цьому випадку війна зачепила їх самих. Однак деякі персони досі не розуміють всю серйозність подій і продовжують жартувати на тему війни.

Так, епатажний російський співак та стиліст Сергій Звєрєв опублікував в своєму Інстаграм-блозі відео, на якому він йде по сходах в короні і довжелезній мантії.

В підписі до відео чоловік запитав у підписників, чи не занадто відверто він одягнений для військкомату.

Користувачі мережі тут же почали коментувати відео. Ось, що написали фоловери:

  • “Сергій, ти всіх всіх вб’єш своїм виглядом”;
  • “В самий раз”;
  • “Одразу запишуть!”;
  • “Зовсім не відверто, саме те!”;
  • “Ну да, Сергій, ви ж людина служива”;
  • “А мені зовсім не смішно” .

Варто зазначити, що Сергій Звєрєв служив в армії СРСР та  навіть має звання старшого сержанта. Однак 59-річного артиста точно не призвуть, з огляду на його вік.

Варто зазначити, що Сергій Звєрєв – не єдиний російський артист, який служив та може бути мобілізований. Наприклад, чоловік Наташі Корольової Сергій Глушко, який більше відомий, як Тарзан, закінчив Військовий інженерний інститут у званні лейтенанта та служив у званні старшого лейтенанта на космодромі Плесецьк. Цікаво, що танцівник є завзятим путіністом, який виправдовує злочинні дії російської армії. Раніше Тарзан неодноразово записував відео, в яких заявляв, що якщо знадобиться, то і він візьме в руки зброю та піде воювати в Україну. Однак після оголошення мобілізації в росії чоловік Наташі Корольової притих та більше не виступає з промовами на камеру.

Схожі статті

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.