Як виглядають хлопці Злати Мітчелл, Маші Полякової, Варвари Кошової та інших зіркових доньок: скоро заміж

Багато зірок українського шоу-бізнесу — батьки, діти яких ростуть не по днях, а по годинах і вже незабаром стануть нареченими та нареченими. Дивіться, з ким зустрічаються дочки Фреймут, Кошового та інших знаменитостей.

До дітей зірок прикута пильна увага фанатів, яких особливо цікавлять подробиці особистого життя.

17-річна Маша Полякова показала свого бойфренда

Старша донька української співачки Олі Полякової Маша давно познайомила маму та численних підписників зі своїм молодим чоловіком Денисом. До повномасштабної війни в Україні закохані часто з’являлися на публіці разом.

Маша Полякова показала романтику зі своїм хлопцем
Маша Полякова показала романтику зі своїм хлопцем

Нещодавно в Мережі обговорювали, що Маша Полякова відмовилася від навчання у Великій Британії через хлопця, але незабаром дівчина поспішила заспокоїти фанатів — вона все ж таки навчатиметься за кордоном і не збирається відмовлятися від своєї мрії заради когось. Дочка Полякової пішла по стопах зіркової мами та вступила до музичного вишу.

Як виглядає хлопець Злати Мітчелл

Дочка Ольги Фреймут від колишнього обранця-британця Злата Мітчелл у свої 16 років не соромиться публікувати досить зухвалі знімки в Мережі, зокрема й з бойфрендом Оскаром. Молоді люди познайомились у Сполучених Штатах Америки, куди Злата переїхала на навчання минулого року.

Злата Мітчелл показала свого хлопця
Злата Мітчелл показала свого бойфренда

Телеведуча в інтерв’ю розповідала, що дуже тепло ставиться до Оскара, він чудовий добрий хлопець із хорошої родини і не залишається осторонь війни в Україні, разом зі Златою роблячи добрі справи на підтримку українців.

З ким зустрічається Варвара Кошова

Спадкоємиця Євгена Кошового із “Кварталу 95”, 14-річна Варвара нещодавно теж розсекретила свого бойфренда. Вона почала публікувати спільні фото з відкритими обличчями, але імені та інших деталей стосунків Варя не розкриває. Майбутній зять Кошового носить стрижку-горщик із чубчиком.

Донька Кошового показала свого хлопця
Донька Кошового показала свого хлопця

Популярне

Схожі статті

Тамбовський самотній вовк: автор “Кварталу 95” Валерій Жидков показав, як виглядає його нинішня дружина

Валерій Жидков відомий усім під прізвиськом Тамбовський вовк. Його виступи не займають багато часу, але запам'ятовуються і викликають вибух оплесків. Але як же йдуть справи в його особистому житті?

Така капуста смачніша за м’ясо – свекруха навчила готувати просто і бюджетно: кращий рецепт для всієї родини

Приготувати відбивні до родинного столу ви можете без м'яса. Звучить доволі дивно, втім вам точно сподобається такий варіант перекусу або повноцінної вечері.

Колишні Перші леді України: кого вважають найкрасивішою серед них та як виглядають у звичайному житті

За більш як 30 років Незалежності в Україні змінилось 6 президентів. Як виглядають їхні дружини та чим вони займались протягом президентських термінів своїх чоловіків?