Актор “Дизель Шоу” Євген Сморигін вперше показав свою реальну дружину: копія Вікторії Булітко

Євген Сморигін і Вікторія Булітко є найулюбленішою парою фанатів "Дизель Шоу". Може здатися, що вони і у житті – пара, але кожен з них має іншу другу половинку.

Спостерігати за дуетом Євгена Сморигіна і Вікторії Булітко цілковите задоволення. Як би шанувальникам не хотілося, щоб вони були справжніми чоловіком та дружиною, особисте життя вони будують поза роботою.

Сценічний чоловік Вікторії Булітко Євген Сморигін показав свою реальну дружину

Євген Сморигін народився у Білорусі, але щастя в особистому житті знайшов в Україні. Зі своєю майбутньою дружиною гуморист познайомився в Києві. Лідія була сусідкою Жені по будинку і спочатку їх випадкове знайомство переросло в дружбу, а потім поступово вони перейшли на рівень романтичних стосунків.

В інтерв’ю Сморигін розповідав, що їх зустріч не була коханням з першого погляду. На той момент він був розлучений і думав, що більше ніколи не одружиться. Ліда зачепила Євгена тим, що не знала, хто він такий на відміну від безлічі інших дівчат:

Вона ні разу не бачила мене по телевізору. Тоді мене дівчата вже впізнавали, я був для них “Женя з ЧП”. Навіть з першою дружиною познайомився на одному з фестивалів, для неї моя популярність була значущою, а Ліді я сподобався як людина, але все було не так просто. Побачивши, що у неї зароджуються почуття до мене, одразу попередив – від мене тільки що пішла дружина, моє серце випалено. Я не був готовий до цукерково-букетного періоду, не хотів ходити за ручки по вулицях і обійматися

, – зізнався Сморигін.

Актор Дизель Шоу Євген Сморигін вперше показав свою реальну дружину
Актор Дизель Шоу Євген Сморигін вперше показав свою реальну дружину

Не дивлячись на це, Лідія залишилася з ним і так вони почали жити разом. Стосунки були бурхливими, пара постійно розходилася і сходилася. Пропозицію руки та серця зірка “Дизель Шоу” зробив після чергового розставання, коли вони не бачилися тиждень і з’ясувалося, що його обраниця завагітніла:

Мені було вже 30, дітей немає. Я сказав – народиться дитина, одружимося і повінчамося. І все! Так і живемо душа в душу, трьох діток виховуємо

У зіркової пари двоє синів Олексій та Олександр і донька Єлизавета.

Актор Дизель Шоу Євген Сморигін вперше показав свою реальну дружину і дітей
Актор Дизель Шоу Євген Сморигін вперше показав свою реальну дружину і дітей

Популярне

Схожі статті

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.