На маму не схожі: Камалія здійснила рідкісний вихід у світ зі своїми 9-річними доньками-двійнятами

Відома українська співачка Камалія разом із пакистанським мільярдером виховує двох донечок-близнючок. Нещодавно артистка показала публіці підрослих дітей

Українська співачка Камалія перебуває у щасливому шлюбі з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром. Знаменита пара виховує двох доньок-близнючок, яким нещодавно виповнилось 9 років. Відтак відома співачка нещодавно публічно продемонструвала красунь – близнючки майже зовсім не схожі на свою маму, а от татові гени видно неозброєним оком.

Камалія та Мохаммад Захур вже більше двадцяти років знайомі й щасливі разом, проте пара довго намагалась завести дітей. Коли чудо трапилось, вони були впевнені в тому, що зроблять усе можливе, аби забезпечити дочкам якнайкраще життя. Арабелла та Мірабелла й дійсно виглядають щасливими, а тому можна впевнено сказати, що Камалія зі своїм чоловіком чудово пораються з батьківськими обов’язками.

Камалія зі своєю сім'єю
Камалія зі своєю сім’єю

З нагоди дня народження українська співачка показала знімки, на яких сімейство скромно святкує цьогорічне свято. За столом, обіймаючись, сидять голова сімейства зі своїми дівчатами-красунями. Мохаммад Захур ніжно обіймає доньок, а Камалія дивиться в камеру. На столі стоїть апетитний торт, а сімейство здається щасливим навіть попри те, що вони не вирішили не влаштовувати звичних гучних вечірок.

На знімках видно, як дівчата підросли – близнючки Арабелла і Мірабелла вже не виглядають маленькими діточками, а тому Камалія у своєму привітанні відзначила швидкоплинність часу. Співачка із ніжним усміхом поділилась із шанувальниками, що вона дуже хотіла би довше побути молодою мамою. Втім, дівчата ростуть і стають все більше і більше схожими на тата.

День народження дочок Камалії та Мохаммада Захура
День народження дочок Камалії та Мохаммада Захура

Нагадаємо, що Камалія ніколи не соромилась детально розказувати про важкий процес вагітності й народження своїх доньок. Шанувальники української співачки напевно знають, наскільки важко для подружжя було завести дітей. Аби завагітніти, знаменитості довелось звертатись до спеціалістів зі штучного запліднення.

Коли жінка дуже хоче стати мамою, вона використовує для цього усі способи і можливості, які пропонує сучасна медицина. Особисто мені на шляху до омріяного материнства довелося пройти усе, що тільки можна було пройти

– зізналась Камалія.

Співачка зізналась, що декілька вагітностей були зірвані, їй видаляли ендометрій, а також довгий час зірка приймала гормональні препарати. Проте, зрештою вона стала щасливою мамою.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.