Як виглядає дружина Андрія Малахова та чому вони розлучаються після 11 років шлюбу: “Були взаємні претензії”

Відомий російський телеведучий Андрій Малахов показав свою дружину, чутки про розлучення з якою активно поширюються у засобах масової інформації.

Андрій Малахов завжди цікавив жіночу частину своєї аудиторії особистим життям. Він зустрічався з підприємницею Мариною Кузьміною, актрисою Оленою Коріковою, якій збирався зробити пропозицію руки і серці на церемонії нагородження телевізійної премії у 2005 році, але обраниця не прийшла на захід.

Першою офіційною дружиною Малахова стала видавниця глянцевого журналу ELLE Наталія Шкульова. Пара познайомилася на роботі, вперше свої почуття вони винесли на публіку у 2009 році, коли позували для папараці як закохані. Декілька років Андрій і Наталя жили у цивільному шлюбі, весілля зіграли у 2011 році в Парижі в самому Версалі. Через 6 років у шлюбі пара стала батьками сина Олександра.

Як виглядає дружина Андрія Малахова та чому вони розлучаються
Як виглядає дружина Андрія Малахова та чому вони розлучаються

Спадкоємця Малахов не поспішає демонструвати фанатам, але радо ділиться з ними його досягненнями. Вже у чотирирічному віці хлопчик добре грав у шахи і почав вивчати іноземні мови, зацікавився мистецтвом.

Несподівано кілька років тому в ЗМІ заговорили про розлучення подружжя, ніби у Малахова закрутився роман з блогеркою і письменницею Нікою Білоцерківською, яка, до слова, підтримує Україну після повномасштабного російського вторгнення. На чутки Ніка відреагувала з гумором, а телеведучий продовжував щасливо жити зі своєю дружиною.

Але на днях в Мережі знову активно розповсюдилася інформація про те, що шлюбу телезірки настав кінець, оскільки раніше вони практично ніколи не розставалися, а тепер майже не виходять у світ разом і живуть окремо.

Як виглядає дружина Андрія Малахова та чому вони розлучаються
Як виглядає дружина Андрія Малахова та чому вони розлучаються

Андрій Малахов поспішив заспокоїти фанатів та заявив, що за всі роки разом вони навіть майже не сварилися:

За весь цей час ми може рази чотири посварилися години на дві. Це не означає, що у нас не була взаємних претензій. Тут вже все залежить від рівня виховання і освіти, легше проговорити потім, ніж влаштовувати щось тут і зараз

, – прокоментував стосунки з дружиною Малахов.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.