В комбінезоні для вагітних і без обручки: Настя Каменських повідомила, що покидає Україну та їде за кордон

Відома українська співачка Настя Каменських, яка зовсім недавно повернулась до України після довгого перебування за кордоном, повідомила, що виїжджає з рідної країни.

Українська співачка Настя Каменських перші 6 місяців війни перебувала за кордоном. Там артистка їздила по різним країнам Європи та Латинської Америки з благодійними концертами. Разом зі своїм чоловіком Потапом на благодійних концертах за півроку вони зібрати майже 100 мільйонів гривень, які передали на потреби України, ЗСУ та постраждалих у війні людей.

Тільки через 6 місяців війни, у серпні, Настя Каменских наважилась повернутися до рідного дому. В Україні співачка продовжила свою активну волонтерську діяльність.

А нещодавно Каменських опублікувала відео в своєму Інстаграм-блозі, де вона показала, як їде у потязі, ймовірно з України за кордон. Співачка була одягнена у білу футболку та джинсовий комбінезон. Вона сиділа біля вікна та дивилась на краєвид, що розгортається із потяга.

Також дівчина зробила допис, в якому розповіла, що вона із самого дитинства звикла постійно подорожувати.

 І зараз, склавши все своє життя в одну валізу, багато їжджу туди, де я можу принести користь: на благодійних акціях, на заходах, які дають змогу розповідати про війну в Україні.

, – написала Настя Каменських.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати фото та відео. Дехто підмітив, що Каменських без обручки та навіть запідозрив її у розлученні з Потапом, а дехто почав обговорювати ймовірну вагітність співачки.

Ось, що написали фолловеры:

  • “Ви що, з Потапом розлучились?”;
  • ” А де ваш коханий, щось не видно давно?”;
  • “О, вона в комбінезоні для вагітних!”;
  • “Красунечка”;
  • “Стільки суму в очах”.

Нагадаємо, після повернення Насті Каменських до України її почали підозрювати у можливій вагітності. Форми співачки помітно змінились. Крім того, Каменських почала виходити на публіку лише в об’ємних речах, які більші на декілька розмірів. Однак навіть балахони не можуть приховати окрглий живіт співачки. При цьому сама Настя Каменських поки що не підтвердила вагітність.

Схожі статті

Стала частіше купувати буряк, коли скуштувала в гостях салат. Їдять навіть ті, хто ніс воротить від буряка

Якщо ви думаєте, що не любите буряк, ви просто не вмієте його правильно готувати. Пропоную спробувати незвичайний рецепт салату з вареного буряку та зеленню, який підкорить серце будь-якого гурмана.

Кому 27-річна Мішель Андраде присвятила хіт “В твоїх очах”: “У будь-якому разі йому дуже подобається”

Мішель Андраде останнім часом живе на дві країни. А ось її бойфренд постійно перебуває у Києві, тож артистка поспішає на зустрічі з коханим, навіть присвятивши йому пісню.

“Перебиває та рветься до мене в кадр”: Наталія Мосейчук показала Філімона, який заважає їй проводити ефіри

Наталія Мосейчук вперше показала того, хто заважає їй вести програму. Філімон весь час перебивав ведучу і постійно рвався до неї в кадр. Чи готова зірка взяти в команду нового співведучого?