В комбінезоні для вагітних і без обручки: Настя Каменських повідомила, що покидає Україну та їде за кордон

Відома українська співачка Настя Каменських, яка зовсім недавно повернулась до України після довгого перебування за кордоном, повідомила, що виїжджає з рідної країни.

Українська співачка Настя Каменських перші 6 місяців війни перебувала за кордоном. Там артистка їздила по різним країнам Європи та Латинської Америки з благодійними концертами. Разом зі своїм чоловіком Потапом на благодійних концертах за півроку вони зібрати майже 100 мільйонів гривень, які передали на потреби України, ЗСУ та постраждалих у війні людей.

Тільки через 6 місяців війни, у серпні, Настя Каменских наважилась повернутися до рідного дому. В Україні співачка продовжила свою активну волонтерську діяльність.

А нещодавно Каменських опублікувала відео в своєму Інстаграм-блозі, де вона показала, як їде у потязі, ймовірно з України за кордон. Співачка була одягнена у білу футболку та джинсовий комбінезон. Вона сиділа біля вікна та дивилась на краєвид, що розгортається із потяга.

Також дівчина зробила допис, в якому розповіла, що вона із самого дитинства звикла постійно подорожувати.

 І зараз, склавши все своє життя в одну валізу, багато їжджу туди, де я можу принести користь: на благодійних акціях, на заходах, які дають змогу розповідати про війну в Україні.

, – написала Настя Каменських.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати фото та відео. Дехто підмітив, що Каменських без обручки та навіть запідозрив її у розлученні з Потапом, а дехто почав обговорювати ймовірну вагітність співачки.

Ось, що написали фолловеры:

  • “Ви що, з Потапом розлучились?”;
  • ” А де ваш коханий, щось не видно давно?”;
  • “О, вона в комбінезоні для вагітних!”;
  • “Красунечка”;
  • “Стільки суму в очах”.

Нагадаємо, після повернення Насті Каменських до України її почали підозрювати у можливій вагітності. Форми співачки помітно змінились. Крім того, Каменських почала виходити на публіку лише в об’ємних речах, які більші на декілька розмірів. Однак навіть балахони не можуть приховати окрглий живіт співачки. При цьому сама Настя Каменських поки що не підтвердила вагітність.

spot_img

Схожі статті

Після розлучення з другою дружиною 49-річний Василь Вірастюк часу дарма не гаяв: “У мене народився 4-й син”

Василь Вірастюк ще не встиг завершити процес розлучення з колишньою дружиною Інною, як на найсильнішу людину планети накотила нове кохання і навіть з'явився нащадок.

Готується просто і швидко, а вся сім’я сита. Йдуть ще з дека: соковитий рецепт курячих биточків у підливі

Що приготувати смачного, але щоб не морочитися на кухні, а сім'я залишилася ситою і задоволеною? Сьогодні ми підготували рецепт курячих биточків із підливою, який ідеально підходить для цього.

Забутий рецепт із 90-их: з оселедця та 2 яєць виходить ідеальна закуска – хоч ложкою їж, хоч на хліб намащуй

Цей рецепт наших бабусь незаслужено забутий. А тим часом виходить дуже смачно, до того ж готується все просто. Інгредієнти можна брати будь-які. До вашої уваги 2 рецепти на вибір.