Екс-чоловік зрадниці Ані Лорак одружується вдруге на жінці з дитиною: як виглядає нова сім’я турка Мурата

Вже через 2 роки після розлучення з Ані Лорак турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію руки і серця юній красуні. Як виглядає майбутня дружина чоловіка, та чим вона займається, читайте далі в матеріалі.

Ані Лорак стала дружиною турка Мурата Налчаджиоглу в 2009 році. На той момент співачка вже була відомою, популярною та заможною жінкою. А ось коханий Лорак був звичайним працівником турецького готелю, в якому вони і познайомились. Артистка зізнається, закохалась в Мурата с першого погляду. Їй було не важливий ні статус коханого, ні його національність та віросповідання.

Бывший муж Ани Лорак Мурат Налчаджиоглу показал их дочь
Як виглядає перший чоловік Ані Лорак

Після одруження Ані Лорак купила чоловіку декілька ресторанів та нічних клубів в Києві і ось – Мурат став бізнесменом. Однак щедрість дружини та її кохання не зробила турка вірним. Чоловік почав зраджувати Ані Лорак, а коли факт зради був зафіксований на відео і викладений в Мережу, співачка не стала терпіти публічної ганьби і подала на розлучення.

Після розлучення з Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу в холостяках не затримався. Перший час чоловік почав з’являтися на публіці, то з однією, то з іншою красунею. Однак вже скоро чоловік визначився і представив публіці свою кохану. Обраницею екс-чоловіка Лорак стала молодша від нього на 20 років дівчина, яку звати Лілія. В 2021 році Мурат зробив їй пропозицію руки та серця, однак весілля поки не відбулось.

Мурат Налчаджиоглу вместе с красавицей-невестой отвел свою падчерицу в школу
Мурат Налчаджиоглу вместе с красавицей-невестой отвел свою падчерицу в школу

Про Лілію відомо, що вона візажист із Києва. Їй 26 років та вона має 7-річну доньку, яка народилась не в шлюбі.

Мурат Налчаджиоглу разом з красунею-нареченою влаштував для падчерки казковий день народження
Екс-чоловік зрадниці Ані Лорак одружується вдруге на жінці з дитиною

Дівчина дещо схожа на Ані Лорак по типажу. Вона теж брюнетка з довгим волоссям та зі стрункою фігурою, проте набагато молодша за саму Ані Лорак.

Мурат Налчаджиоглу зі своєю молодою нареченою Лілією
Мурат Налчаджиоглу вместе с красавицей-невестой отвел свою падчерицу в школу

Дівчина регулярно публікує в своєму Інстаграм-блозі фото та відео зі своїм нареченим. Мурат вже познайомив зі своєю нареченою всю свою сім’ю, а також доньку від Ані Лорак. Судячи з усього 11-річна Софія добре ладнає із майбутньою дружиною тата. Більше того, Мурат постійно бере доньку від Ані Лорак на сімейний відпочинок зі своєю нареченою та її донькою.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.