Тіна Кароль показала фото без спідниці: поп-діва продемонструвала розтяжку і результат відвертого фотосету

Відома українська співачка Тіна Кароль влаштувала нову фотосесію, на якій продемонструвала свою грацію у всій красі. Зірка сфотографувалася в образі без спідниці.

Тіна Кароль має величезну армію фанатів і підписників у соціальній мережі Instagram, користувачі якої мають змогу першими бачити результати нових фотосесій і анонси пісень. На цей раз у мікроблозі співачки численну кількість захоплених коментарів збирають фото з нової фотосесії, які вона присвятила виходу англомовної версії її хіта “Скандал”.

Тіна Кароль вибрала дуже екстравагантний образ – чорний топ, жакет, колготи і туфлі-човники, спідницю зірка не одягала. Вона позувала сидячи на барному стільці з телефоном у руках. Чорно-білі кадри стали яскравішими завдяки цікавим ракурсам, які обрав фотограф.

Користувачі Мережі у коментарях під знімками діляться думками:

  • “Жінка-мрія”;
  • “Як можна бути такою вау!!”;
  • “Які гарні ноги”;
  • “Захоплююсь вами”;
  • “Неймовірно талановита красуня”.

Але частина підписників вважає недоречними подібні фотосесії під час війни:

  • “Чекаємо на Щекавиці, в принципі можна і в цьому одязі, або ж краще без нього зовсім”;
  • “Зараз коли в країні щодня горе. Звичайно всім цікаво подивитися на твою фотосесію”;
  • “Мені здається, зараз виставляти таке недоречно”;
  • “Тіночка, ви дуже гарна, але це вже занадто відверто для амбасадора країни”.
Тіна Кароль показала фото без спідниці
Тіна Кароль показала фото без спідниці

Нагадаємо, пісня “Скандал” з репертуару Тіни Кароль російськомовна, як і багато інших хітів артистки. Вона зізналася, що тепер десятки її пісень відкладені на далеку полицю. Нещодавно вперше з початку війни виконавиця випустила україномовний трек “Вільні. Нескорені”, який вона написала, щоб змотивувати співвітчизників, дати їм стимул боротися. Така тривала творча пауза пов’язана саме з тим, що Тіна не хотіла виливати на слухачів свій біль, якого у кожного в ці важкі часи і без цього вистачає.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.