В комбінезоні для вагітних і без обручки: Настя Каменських повідомила, що знову їде з України за кордон

У нових публікаціях української співачки Насті Каменських шанувальники помітили декілька невтішних моментів. Фанати запідозрили, що у шлюбі артистки виникли негаразди

На початку осені відома українська співачка Настя Каменських анонсувала концерти за кордоном. Виявилось, що гастролювати артистка відправляється сама – без супроводу свого зіркового чоловіка. Співачка виступила в Болгарії, а також в декількох містах Іспанії. Окрім того, Настя Каменських відвідує благодійні заходи на території України. Після постійних роз’їздів артистка, схоже, все-таки вирішила повернутись до рідного дому в Києві.

Каменських поділилась сумними відео та знімками з потягу, який прямує до Києва, але деякі деталі на опублікованих кадрах змусили шанувальників співачки переживати. Підписники зірки не помітили обручки на правій руці Насті, а тому в коментарях почали запитувати, чи не означає це розставання із Олексієм Потапенком.

Варто зауважити, що переживати змушує не лише факт відсутності обручки. Останнім часом Настя Каменських публікує виключно сумні та меланхолійні пости, а у підписах до них ділиться своїми емоціями. Чи варто пов’язувати апатичний настрій української співачки із осінню, чи все-таки між Потапом та Настею пробігла чорна кішка? Сказати напевно доволі важко.

На кадрах Каменських позує із сумним виразом обличчя на фоні вікна в потязі. На вулиці в цей час ллє дощ, який, схоже, відображає настрій співачки. В описі до публікації артистка розповіла, що зараз в її житті настав такий момент, коли їй доводиться багато їздити у ті місця, де вона може принести користь. Зірка поділилась, що зуміла складати все своє життя в одну маленьку валізу, але, як би не складались події, момент повернення додому завжди солодкий і довгоочікуваний.

Сідаючи на потяг до рідного Києва, мене захлинають почуття. Такого я вже давно не відчувала. Але очікування того, що дуже скоро за вікном пролітатимуть рідні вулиці — особливе. Мій потяг до Києва. Щоразу я так чекаю на нього

– філософськи підписала нову публікацію артистка.

У коментарях підписники Насті Каменських звернули уваги на її поганий настрій. Одні підтримали свого кумира, а інші поцікавились, чи все у неї добре на особистому фронті.

  • “Настінька, ти найкраща! Не сумуй, будь ласка!”;
  • “Як там у Потапа справи?”;
  • “Вони з Потапом розстались?”;
  • “Чого така сумна?”;
  • “А де ваш коханий? Чомусь давно його не видно”

Схожі статті

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.

На замітку господиням! Випросила у кондитера рецепт ідеального бісквіта для тортів: тісто ніжне та повітряне

Секрет розкішного торта чи іншого десерту — ідеально пухкий бісквіт. З нашим рецептом бісквіт буде виходити з першого разу і не потрібно пробувати десятки рецептів. Спробуйте та переконайтеся.

Оля Полякова опублікувала неоднозначне фото з 19-річною донькою Машею: підписники бачать на світлині пару

Знаменита українська співачка Оля Полякова та її старша донька Марія знову опинилися під хвилею хейту прихильників. Причиною стало нове фото, яке привернуло увагу публіки.