Як виглядають невістки Ротару, Тіни Кароль, Оксани Марченко: звичайні дівчата, які потрапили до зіркових родин

Всі ці дівчата до заміжжя були нікому не відомими, звичайними людьми. Однак зараз вони знамениті персони, яких часто обговорюють в СМІ та про яких пліткують в Мережі.

Софія Ротару та її невістка Світлана

Як виглядає невістка Софії Ротару
Як виглядає невістка Софії Ротару

Відома співачка Софія Ротару вже давно стала свекрухою та бабусею. Єдиний син співачки Руслан багато років тому одружився на дівчині Світлані, яка згодом подарувала йому сина та доньку. Якщо часто свекрухи та невістки не можуть знайти спільну мову, то у випадку Софії Ротару все вийшло навпаки. Співачці одразу сподобалась обраниця сина. Крім того, Світлана в честь своєї свекрухи навіть назвала свою єдину доньку.

Тіна Кароль та її невістка Наталія

Як виглядає невістка Тіни Кароль
Як виглядає невістка Тіни Кароль

Єдиний син Тіни Кароль Веніамін поки що ще занадто юний для одруження, тому мова піде про брата співачка. Старший брат Тіни Кароль Станіслав вже багато років одружений на дівчині по імені Наталія. Цікаво, що Наталія являється рідною сестрою відомої української акторки Ірми Вітовської. Однак, навідмінно від своєї родички, невістка Тіни Кароль – не публічна людина. Жінка працює адвокатом та має донечку.

Варто відзначити, що Тіна Кароль гарно ладнає зі своїм братом та його дружиною і часто навідує маленьку племінницю.

Оксана Марченко та її невістка Катерина

Як виглядає невістка Оксани Марченко

Син славнозвісної ведучої Оксани Марченко одружився у віці 23-х років на дівчині, яка старша за нього на 6 років. Дівчину звуть Катерина, вона фотограф та блогер-початківець. Судячи з фотографій, вона має гарні стосунки зі своєю свекрухою. Цікаво, що дівчина виходила заміж вже вагітною, однак це приховувалось від публіки. Через декілька місяців після весілля дівчина народила сина та зробила Оксану Марченко бабусею.

Ірина Білик та її невістка Аліса

Як виглядає невістка Ірини Білик

23-річний син Ірини Білик Гліб поки що офіційно не одружився. Однак він вже багато років зустрічається з дівчиною на ім’я Аліса та навіть зробив їй пропозицію руки та серця. Ірина Білик уже вважає дівчину своєю невісткою і навіть інколи бере її на публічні заходи.

Цікаво, що наречена Гліба має неформальну зовнішність – кольорове волосся та багато татуювань на тілі.

Схожі статті

Цей сніданок раз на тиждень готую обов’язково: тортилья з консервованою рибою + салат з грибами — на додачу

Девіз цього сніданку: "Максимально швидко, максимально смачно!" Пропонуємо вам дуже смачний рецепт зі звичайних продуктів для того, щоб зарядити свій організм енергією зранку й на весь день.

300 г м’ясного фаршу + лаваш: апетитні рулетики на сніданок, обід чи вечерю. Готую лише так, бо дуже смачно

Смачні рулетики з лаваша та м'яса дуже просто приготувати вдома. А для начинки можна взяти не лише м'ясний фарш, але й будь-які улюблені продукти.

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".