Як виглядають будинки Ірини Білик, Ігоря Кондратюка та інших зірок, які були зруйновані російськими окупантами

Через жорстоку війну, яку розв'язала росія на території України, тисячі українці залишились без даху над головою. Російськими ракетами були пошкоджені й будинки багатьох знаменитостей. Подробиці читайте в матеріалі.

Життя кожного українця змінилось після 24 лютого. Війна, розв’язана росією на території України, принесла горе в родину кожного українця. Хтось втратив рідних, комусь довелося виїхати з рідного дому, а чиєсь житло зазнало руйнувань від російської техніки. Серед постраждалої нерухомості є багато будинків відових людей.

Ірина Білик

До початку війни в Україні Ірина Білик зі своїм 6-річним сином жила в у котеджному містечку в селі Березівка Бучанського району. Під час окупації Бучі в домі співачки поселились окупанти. Російські солдати, відступаючи від Київщини забрали з дому Білик купу дорогоцінних речей та техніки, а сам дім потрощили. Співачка в одному з інтерв’ю розповіла, що окупанти просто розгромили її дім. Вони позривали кухонні шафки зі стін, все поломали, потрощили, а інше вкрали.

Цікаво, що окупанти не вкрали сценічні наряди Білик. Сама артиста жартує, що дружини російських солдатів не носять такий “карнавал”.

Як виглядає будинок Ірини Білик, який був зруйнований російськими окупантами

Ігор Кондратюк

Дім Кондратюка, що під Києвом був пошкоджений російською ракетою 14 березня, якраз, коли продюсер святкував день народження. Сама будівля залишилась ціла, але пошкодився дах, стіни та повилітали вікна.

Як виглядає будинок Ігоря Кондратюка, який був зруйнований російськими окупантами

Валерій Харчишин

Будинок фронтмену гурту “Друга ріка” Валерія Харчишина знаходився в Гостомелі, що на Київщині. Саме там з перших днів війни велись запеклі бої. Дім Валерія згорів дотла і відновленню не підлягає. Співак зізнається, вклав купу часу, коштів та частину власної душі, щоб побудувати дім для себе дружини та дітей, а тепер залишився без даху над головою.

Як виглядає будинок Валерія Харчишина, який був зруйнований російськими окупантами

Юрій Фальоса

16 березня відомий продюсер Юрій Фальоса повідомив, що його будинок, у якому ще й була музична студія, зруйнований. Чоловік показав дім, який знаходиться у приватномі секторі у Києві. Приміщення майже повністю згоріло.

Як виглядає будинок Юрія Фальоси, який був зруйнований російськими окупантами

Схожі статті

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.