Лілія Ребрик ризикнула показати себе і маму без макіяжу на обличчі та фотошопу на фото: “Це теж наша зброя”

Зірки шоу-бізнесу частіше за все постають на фото з макіяжем і без жодних недоліків, але українська актриса і телеведуча Лілія Ребрик насмілилася показатися без косметики.

Лілія Ребрик постійно знаходиться на зв’язку зі своїми численними прихильниками. До закриття каналу “Україна” телеведуча вела ранкове шоу “Ранок з Україною” і кожного дня мільйони телеглядачів просиналися разом з нею. Знаменитість багато років працювала в кадрі з Анатолієм Анатолічем, а незадовго до закриття його місце зайняв Слава Дьомін. Після втрати цієї роботи Лілія не зникла з медіа простору і продовжує активно розвивати свою сторінку в Instagram.

Лілія Ребрик
Лілія Ребрик ризикнула показати себе і маму без макіяжу на обличчі та фотошопу на фото

Зірка дуже пишається своєю родиною, яка часто з’являється на її нових фото. На цей раз Лілія Ребрик публічно і зворушливо привітала маму з її професійним святом – Днем Вчителя:

Я хочу привітати всіх, хто працює, бо знання – це теж наша зброя. Моя мама – вчитель, а для мене – найкращий вчитель. Люблю. Вітаю. Сумую!

– написала Ребрик.

До свого привітання Лілія додала спільне фото з мамою, на якому вони обидві позували без макіяжу, а сам кадр не оброблений фотошопом.

Лілія Ребрик ризикнула показати себе і маму без макіяжу на обличчі та фотошопу на фото
Лілія Ребрик ризикнула показати себе і маму без макіяжу на обличчі та фотошопу на фото

Жінки вражають квітучим виглядом, особливо увагу зачіпляє відсутність зморшок на обличчі у Лілії Ребрик, якій вже 41 рік.

Нагадаємо, зірка закінчила університет театру, кіно і телебачення імені Карпенка-Карого, але батьки хотіли, щоб донька стала медиком і залишилася в рідних Чернівцях. Лілія не змогла собі уявити своє життя у білому халаті, тому відправилася підкорювати Київ. Зараз тато і мама Ребрик дуже пишаються успіхами спадкоємиці та підтримують у всіх починаннях. Чоловік телеведучої Андрій Дикий також добре спілкується з тещею і тестем, а їх доньки проводять час з бабусею і дідусем завжди, коли є така можливість.

Популярне

Схожі статті

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.

Десерт смачніший за Кіндер Пінгві: шоколадний торт, від якого домашні в захваті. Роблю майже щодня і мало

Вологий шоколадний торт, перемащений ніжним вершковим кремом, сподобається як дорослим, так і дітям. Готується все елементарно просто — спробуйте!

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.