Все молодше і молодше: 45-річна Лідія Таран зачарувала новою стрижкою і свіжим виглядом (ФОТО)

Відома українська телеведуча Лідія Таран поділилась з фанатами в Мережі новинами зі свого закордонного життя. Вже кілька місяців зірка живе у Франції.

Лідія Таран 19 вересня 2022 року відсвяткувала свій 45-річний ювілей, проте прихильникам у це не віриться. На нових фото телеведуча здивувала свіжим зовнішнім виглядом. Живучи за кордоном, зірка стала виглядати значно молодше.

Знаменитість в Instagram виклала новий пост про те, як триває її життя у Франції. Вражаючою новиною стало те, що Лідія Таран у 45 років пройшла конкурний відбір в університет і стала студенткою. Паралельно з цим вона виховує доньку-підлітка Василину від відносин з Андрієм Доманським і працює кореспонденткою.

45-річна Лідія Таран зачарувала новою стрижкою і свіжим виглядом
45-річна Лідія Таран зачарувала новою стрижкою і свіжим виглядом

Лідія зізналася, що переїзд кардинально все для неї змінив, тепер у неї немов два паралельних життя – одне в рідній Україні, де вона усього лише пару років тому купила власну квартиру, інше у Франції. В цю європейську країну телеведуча перебралася через російське вторгнення.

Зірку “плюсів” багато критикували в Мережі за те, що вона “зрадила” батьківщину і колег з ТСН, які залишилися на місці та з перших годин війни віщали для українців усі актуальні новини. Таран різко відповіла на критику і сказала, що рішення виїхати прийняла заради порятунку власної дитини, для неї це на сьогодні головне, а також дорікнула, що якщо ми боремося за свободу і життя в цивілізації, засуджувати вільні рішення інших людей не варто.

45-річна Лідія Таран зачарувала новою стрижкою і свіжим виглядом
45-річна Лідія Таран зачарувала новою стрижкою і свіжим виглядом

Прихильники не залишили без коментарів нову зачіску журналістки. Лідія Таран зробила боб-каре і стала виглядати молодше. Від блонду вона теж не відмовилася, але відростила натуральні корені світло-русявого відтінку, які плавно переходять у фарбовану частину волосся.

Також Лідія Таран насмілилася постати на фото без макіяжу. На її обличчі нереально розгледіти мімічні зморшки. У 45-річному віці зірці можна дати не більше 30 років.

Схожі статті

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня.