64-річна Людмила Балан у білій сукні забрала всі лаври Тіни Кароль: оберіть найкрасивішу з жінок Дана Балана

Відомому молдавському співакові приписували романи з не одною представницею українського шоу-бізнесу. Втім, мати співака своєю красою "переплюнула" навіть Тіну Кароль

Якщо ви думали, що Людмила Балан – це усього лиш зіркова мама відомого молдавського співака Дана, то ви дуже сильно помилялись. 64-річна білявка може похвалитись не меншим успіхом, ніж її знаменитий син. На своїй батьківщині Людмила відома як співачка та телеведуча, однак українці чомусь звикли думати про неї лише як про маму. Настав час зруйнувати всі стереотипи!

Під час навчання в університеті Людмилу запросили працювати на телебачення. Майбутня зірка дуже швидко підкорила серця глядачів і забезпечила собі успіх. Балан працювала на телеканалі “Молдова-1” більше 10 років. Жінка тимчасово призупинила кар’єру, коли вирішила разом із сім’єю переїхати до Тель-Авіву.

Мати Дана Балана виглядає дуже молодою
Мати Дана Балана виглядає дуже молодою

Пізніше Людмила Балан повернулась до рідної країни і продовжила успішну кар’єру на телебаченні. У портфоліо ведучої неймовірно велика кількість успішних проєктів та передач. Коли програму, в якій вона була ведучою, закрили через нестачу фінансування, Людмила не розчарувалась й приступила до створення авторських шоу.

Людмила Балан
Людмила Балан

У майбутньому зіркова матуся допомагала своєму синові розвивати свій талант. Свою кар’єру Дан Балан починав із гурту “O-Zone”, а Людмила Балан активно допомагала учасникам гурту знаходити професійну студію звукозапису, вела перемовини з продюсерами та навіть співала разом з хлопцями. Голос матері Дана Балана звучить у пісні “Зимові канікули”.

Хто красивіше: Людмила Балан чи Тіна Кароль?

Сказати напевно, хто більш привабливий важко, проте одне помітно точно – смак Дана Балана в жінках зорієнтований на зовнішність його мами. Білявка Тіна Кароль зовнішньо дуже схожа на маму свого друга – не дуже висока, струнка й з миловидним обличчям.

Тіна Кароль дуже схожа на зіркову маму молдавського співака Дана Балана
Тіна Кароль дуже схожа на зіркову маму молдавського співака Дана Балана

Втім, треба віддати Людмилі Балан належне: у свої 64 роки жінка виглядає ніяк не гірше від 37-річної Тіни Кароль. З впевненістю можна заявити, що, якби у людини, яка не знає справжнього віку матері Дана Балана, спитали думку стосовно дати її народження, то ця людина зазначила би не більше 40 років.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.