Як виглядають усі чоловіки Ольги Фреймут: телеведуча стала жінкою старого британця, режисера і продюсера

Телеведуча Ольга Фреймут офіційно вийшла заміж лише за свого нинішнього чоловіка, але її стосунки з попередніми обранцями теж були серйозними.

Ольга Фреймут до кар’єри на українському телебаченні вчилася у Лондоні, де зустрілася з британцем Нілом Мітчеллом. Він був старший її, але підкорив українку своїми аристократичними манерами. Якийсь час закохані жили у цивільному шлюбі, а у лютому 2006 року Оля народила доньку Злату від цього чоловіка. На той момент вони вже розійшлися. Як пізніше розповідала зірка, Ніл швидко розслабився і перестав бути тим галантним кавалером, у якого вона закохалася, тому прийняла рішення піти від нього і бути матір’ю-одиначкою. У спільної дочки пари Злати британське громадянство.

Ольга Фреймут забеременела от нового избранника
Як виглядають усі чоловіки Ольги Фреймут

Також Ольга Фреймут перебувала у шлюбі з головним режисером “5 каналу” Олександром Ракоїдом. Вони офіційно не були одружені, але повінчалися у церкві. Сімейне життя не задалося через надмірні ревнощі чоловіка, за словами ведучої.

Як виглядають усі чоловіки Ольги Фреймут
Як виглядають усі чоловіки Ольги Фреймут

За роки роботи на телебаченні у ревізорки було декілька тривалих романів, часто їй приписували відносини то з Сергієм Притулою, то з Олександром Педаном. Трійця знімалася в багатьох проектах для Нового каналу. Але всі ці домисли Оля заперечувала, називаючи Притулу тільки хорошим другом.

Як виглядають усі чоловіки Ольги Фреймут
Як виглядають усі чоловіки Ольги Фреймут

У 2015 році Фреймут закрутила стосунки з генпродюсером Нового каналу. Про почуття до Володимира Локотко  вона об’явила тільки після народження їх сина Валерія у 2016 році, переставши нарешті приховувати роман. Ще через один рік у зірок народилася дочка Євдокія. Тоді стало відомо, що пара таємно одружилася і телеведуча змінила в паспорті своє прізвище.

Ольга Фреймут рассказала о жизни в Лондоне и о том, почему в Европе лучше
Як виглядають усі чоловіки Ольги Фреймут

Через війну в Україні Ольга і Володимир розлучені обставинами як і більшість українськиї сімей. Її чоловік залишається в Києві, а Фреймут тимчасово живе з молодшими дітьми у Великобританії, старша донька Злата Мітчелл вчиться в Америці.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.