Зіграла таємне весілля і засвітила обручку від Полянського: Аліна Гросу заінтригувала Мережу новими фото

Відома українська співачка Аліна Гросу виклала у Мережу нове фото, на якому фанати звернули увагу на обручку і запідозрили зірку в таємному весіллі.

Аліна Гросу зустрічається з російським актором Романом Полянським, який до повномасштабної війни часто бував в Україні та відвідував зі співачкою світські заходи. З 24 лютого 2022 року Аліна і Роман не з’являлися на публіці разом, через що користувачі Мережі припустили, що зі зрозумілих причин вони розійшлися, але зірка все обернула таким чином, що тепер пліткують про їх таємне весілля.

Аліна Гросу вийшла заміж за Романа Полянського?
Аліна Гросу вийшла заміж за Романа Полянського?

Аліна Гросу в Instagram поділилася текстом своєї нової пісні “Лужок” та додала до публікації нові фото. Співачка позувала в стильному ніжно-блакитному костюмі з вкороченою сорочкою і спідницею, високим хвостом, з мінімумом макіяжу на обличчі і стильними прикрасами. Головне, що обговорюють підписники у коментарях, це обручка на правій руці Аліни:

  • “Обручка? Можна вже привітати?”;
  • “Обручка? Я щось пропустила?”;
  • “Гарна пісня, чарівна Аліна з обручкою! Бажаю миру в сім’ї, Україні та безмежного щастя”;
  • “Дуже цікаво де Роман? Ви така красива пара, сподіваюсь це обручка і не зважаючи на все ви разом, адже кохання справжнє подолає все”;
  • “Коли встигли весілля зіграти? Щастя вашій парі”.
Аліна Гросу заінтригувала Мережу новими фото з обручкою
Аліна Гросу заінтригувала Мережу новими фото з обручкою

Нагадаємо, до відносин з Аліною Гросу Роман Полянський мав родину. Його колишня дружина Дарія Жулай народила доньку Марфу у 2011 році. Після розлучення дитина живе з мамою, але Роман має змогу з нею бачитися і екс-обраниця не проти її спілкування з Аліною.

Гросу також була у шлюбі, у 2019 році вона вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова, але вже через пів року чоловік запропонував їй пожити окремо, а потім зізнався, що хотів би побудувати відносини з іншою жінкою. Артистка важко переживала розлучення, їй допомогло спілкування з Полянським, з яким у неї почалися нові стосунки.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.