У гірчичній блузі та на підборах: перша леді Олена Зеленська в яскравому образі приїхала в пологове відділення

Перша леді України Олена Зеленська є іконою стилю на політичній арені. Кожний робочий візит дружини президента активно обговорюють стилісти.

Коли Олена Зеленська стала першою леді України, до неї прикувалося так само багато уваги, як і до Володимира Олександровича. Під приціл камер завжди потрапляють образи Олени, які вона формує за власним смаком і з врахуванням рекомендацій свого стиліста. В інтерв’ю Зеленська розповідала, що у них з Володимиром один стиліст на двох і вони його оплачують з сімейного бюджету.

В гардеробі першої леді багато одягу від українських дизайнерів, який вона завжди обирає для закордонних поїздок і відряджень. Також Олена часть вибирає класичні костюми вільного крою. Винятком не опинилася її поїздка в Естонію у 2019 році, коли в рамках офіційного візиту президента і першої леді вона відвідала пологове відділення центральної лікарні Талліна, щоб дізнатися, як естонські медики піклуються про молодих мам і новонароджених.

Перша леді Олена Зеленська в яскравому образі приїхала в пологове відділення
Перша леді Олена Зеленська в яскравому образі приїхала в пологове відділення

Зеленська прибула у гірчичний блузі з бантом на шиї, довгими манжетами і рукавами-ліхтариками, широких білих брюках зі стрілками, чорних чоботах на підборах і доповнила образ довгим пальто молочного відтінку. Стилісти зробили Олені зачіску, яка вже стала її фірмовою – вільний колосок з локонами на випуск.

Перша леді Олена Зеленська в яскравому образі приїхала в пологове відділення
Перша леді Олена Зеленська в яскравому образі приїхала в пологове відділення

Як досвідчена мама двох дітей, перша леді вважає, що пологовий будинок не має бути лікарнею, це місце має бути місцем спокою і умиротворення.

Нагадаємо, стиль Олени Зеленської після повномасштабного російського вторгнення в Україну видозмінився. Тепер дружина президента віддає перевагу більш темним кольорам, а сам президент Володимир Зеленський найчастіше з’являється у костюмах в стилі хакі, які на жаль стали трендом сьогоднішнього дня в Україні.

Популярне

Схожі статті

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!