Вагітна Надя Дорофєєва засвітилася на фото Монатіка, яке стало сюрпризом для Кацуріна: “Наді дуже пасує”

Відомій українській співачці Наді Дорофєєвій останнім часом все частіше приписують вагітність. Дівчина поки що не підтвердила здогадки, які про неї ходять, однак у Мережі вже появилось фото співачки з округлим животом.

Українська співачка Надя Дорофєєва не так давно розлучилася зі своїм чоловіком Володимиром Дантесом після 7 років шлюбу і одразу ж закрутила роман із ресторатором Михайлом Кацуріним. Публіка запідозрила, що дівчина так швидко представила публіці свого нового коханого, лише тому, що носить під серцем дитину.

Дорофєєва щоразу підігріває чутки, коли виходить на публіку у вільному одязі. Прихильники впевнені, що співачка під балахонами ховає округлий живіт. Однак співачці не звикати до чуток, адже за 7 років шлюбу з Дантесом час від часу в Мережі з’являлися новини про можливу вагітність співачки.

Ще рік назад друг Дорофєєвої і її колега по сцені Дмитро Монатік навіть публічно пожартував про це. Артист привітав чоловіка Наді Дантеса з днем народження, опублікувавши фото Дорофєєвої з вагітним животом.

Вагітна Надя Дорофєєва засвітилася на фото Монатіка, яке стало сюрпризом для Кацуріна

Звісно, що фото зроблене за допомогою фотошопу, а Монатік його взяв у одного із фан-акаунтів Дорофєєвої, які мріяли про те, що їхня улюблениця скоро стане мамою.

У підписі до фото, Монатік написав, що це фото-мотивація для Наді Дорофєєвої і Дантеса і побажав їм пошвидше стати батьками.

Нагадаємо, в березні цього року надя Дорофєєва і Дантес оголосили про розлучення після 7 років шлюбу. Подружжя не стали називати причину розбрату в сім’ї, але згодом правда стала відомою. Виявилось, що Надя закрутила роман з відомим київським ресторатором Михайлом Кацуріним. Чоловік заради Дорофєєвої покинув свою дружину  та двох маленьких дітей. Цікаво, що раніше сім’я Дантеса, Дорофєєвої і сім’я Кацуріних були найкращими друзями. Вони разом їздили у відпустки і постійно разом відпочивали. Однак дружба закінчилась на неприємній ноті.

Даша Кацуріна розповіла, як Дантес дізнався про зраду Дорофєєвої з її чоловіком
Надя Дорофєєва, Дантес та сім’я Кацуріних

Варто зазначити, що колишній чоловік Дорофєєвої, та колишня дружина Кацуріна, які опинились в однаковій ситуації, так втішали один одного, що теж почали зустрічатись.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.