Як виглядають усі чоловіки Катерини Осадчої: телеведуча стала жінкою старого політика, режисера і актора

Відома українська телеведуча Катерина Осадча мала не одні стосунки в своєму житті. Серйозні романи приводили зірку під вінець і в пологовий будинок.

Катя Осадча як ведуча шоу про життя особистих зірок “Світське життя” знає усі таємниці багатьох колег, відомих в Україні людей, але вміє при цьому свої секрети не видавати. Наприклад не відомо, з ким телеведуча зустрічалася між першим і другим шлюбом, але про законних чоловіків дещо відомо.

Катерина вперше вийшла заміж за бізнесмена і депутата Олега Поліщука, який старше її на 15 років. На той момент Осадча завершила свою модельну кар’єру і планувала зайнятися журналістикою, у шлюбі народився син Ілля, але дитина не скріпила ці відносини. Після трьох років разом Катя і Олег розійшлися. За словами зірки, різниця у віці погано вплинула на взаєморозуміння, а також її великі амбіції, які було важко поєднувати з сімейним життям.

Первый муж Кати Осадчей
Як виглядають усі чоловіки Катерини Осадчої

Через 11 років після розлучення з першим чоловіком Осадчу запідозрили в романі з телеведучим, режисером і актором Юрієм Горбуновим. Вони це довго приховували, а в 2017 році вони одружилися і стали батьками хлопчика Івана. Друга спільна дитина у знаменитостей народилася у 2021 році, а вже під час повномасштабної війни вони задумалися про можливе всиновлення в майбутньому.

Осадчая и Горбунов рассказали о начале своих отношений
Як виглядають усі чоловіки Катерини Осадчої

В перерві між першим розлученням і другим заміжжям у Каті були також інші відносини, але з ким конкретно вона не говорить через те, що її обранці не хотіли привертати до себе увагу:

Всі мої чоловіки не хотіли зайвої уваги до себе. Рішення про спільний публічний вихід – це все-таки рішення двох, і ніхто нікого не повинен примушувати. Всіх моїх чоловіків за 10 років можна перерахувати на пальцях однієї руки

, – коментувала Осадча в одному зі своїх рідкісних інтерв’ю.

Схожі статті

Перемішала фарш з кефіром: це простіше, ніж біляші та чебуреки, а як смачно! На перекус за 10 хвилин

М'ясні оладки за цим рецептом виходять дуже пухкими та ніжними. Ця страва може стати відмінною заміною класичним котлетам, або слугуватиме варіантом сніданку, чи вечері.

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.