Без вій і без брів: Оля Полякова вразила публіку, показавши обличчя без макіяжу – помітно постаріла

Відома українська співачка Оля Полякова соромиться свого віку та дуже боїться постаріти передчасно. Співачка рідко показує себе без макіяжу, однак на цей раз Оля вирішила показати себе справжньою.

Відома українська співачка Оля Полякова завжди вирізнялася епатажними нарядами, зачісками та яскравим макіяжем. Артистка не приховує, що багато часу, зусиль та грошей витрачає на власну зовнішність, адже боїться завчасно постаріти. Цікаво, що Полякова довгий час приховувала свій реальний вік і навіть у Вікіпедії була інформація, що співачці 38 років. Однак декілька місяців назад Оля зізналась, що їй не 38, а 43 роки. Співачка пояснила, що після початку повномасштабної війни їй стало байдуже на те, що про неї думають інші і те, як вона виглядає в кадрі, адже вона зрозуміла, що є речі більш важливі.

Тому зараз Оля Полякова може спокійно показати себе без макіяжу і не соромиться неідеального обличчя.

Нещодавно співачка опублікувала в своєму Інстаграм-блозі домашнє відео, де показала, що росте в парниках біля її дому. Окрім цього і сама Полякова потрапила в кадр. Вона була у простому, домашньому одязі, без макіяжу у в’язаній шапці та шарфі.

Оля Полякова вразила публіку, показавши обличчя без макіяжу – помітно постаріла

Звісно, зовнішність співачки з макіяжем і без дуже відрізняється. Однак навіть без гриму Полякова виглядає чарівно.

Нагадаємо, останнім часом в Мережі подейкують, що шлюб Полякової з її чоловіком Вадимом тріщить по швах. Справа в тому, що в одному з інтерв’ю співачка зізналась, що вже давно не спить з чоловіком в одній кімнаті. За словами Полякової, вона має дуже чутливий сон, тому їй набагато комфортніше спати самій. Однак і своїй подружці Маші Єфросіній в програмі “Дорослі дівчатка” Полякова розповіла, що не раз задумувалась про розлучення. Однак Оля, зізнається, що не хоче ділити з чоловіком майно.

Нагадаємо, чоловік Олі Полякової Вадим старший за неї на 15 років. До знайомства з Олею, чоловік був одружений, тому Полякова деякий час була його коханкою. Все змінилось, коли Оля завагітніла донькою Машею. Тоді Вадим покинув свою першу дружину та одружився на Поляковій.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.