“Перекроїла себе повністю”: Хюррем Султан з “Величного століття” не впізнають після невдалої пластики обличчя

Зірка серіалу "Величне століття", яка зіграла Хюррем Султан, підкорила серця шанувальників не лише акторським талантом, але й чарівною зовнішністю. Проте, шанувальники вважають, що знаменитість "переборщила" з пластикою

Експерти впевнені: Мер’єм Узерлі вдалась до великої кількості експериментів. Відома турецька акторка й зірка серіалу “Величне століття” неодноразово була пацієнткою пластичного хірурга. Шанувальники знаменитості подейкують, що останнім часом акторка майже не схожа на себе – на думку її прихильників, настав час зупинитись.

39-річна Мер’єм Узерлі після здобуття шаленої популярності в турецькому серіалі занадто сильно захопилась пластикою. Так вважає багато шанувальників зірки. Втім, варто зазначити, що експерти проаналізували зміни у зовнішності акторки і заявили, що знаменитість обрала професіонала.

Очі, ніс, брови й не тільки: які пластичні операції зробила Мер’єм Узерлі

Пластичні хірурги та інші експерти цієї сфери впевнені, що акторка коригувала розріз очей. В професійному середовищі така операція називається блефаропластика і націлена збільшити розріз очей, аби “відкрити” погляд і зробити його виразнішим.

Фотографії до та після пластичних операцій зірки
Фотографії до та після пластичних операцій зірки

Глядачі, які вперше побачили Мер’єм Узерлі в серіалі “Величне століття”, пам’ятають, що “фішкою” акторки був її чарівний погляд – у тандемі з косметикою зірка мала млосний, але сильний погляд. Втім, знаменитості захотілось зробити свої очі ще більш симпатичними.

Експерти також зазначають, що Мер’єм Узерлі вдалась до ринопластики та корегування форми губ. За словами спеціалістів, після пластичних операцій кінчик її носу став більш виразним та чітко окресленим, а губи, хоча і помітно збільшились в розмірі, зберегли природну красиву форму.

Турецька зірка “чаклувала” і над своїми бровами. Пластичні хірурги запевняють, що зірка робила ботулінотерапія – процедура так званого ліфтингу брів. За словами спеціалістів, Мер’єм Узерлі вдалась до підняття брів – можливо, теж заради того, аби візуально “відкрити” погляд.

Мер'єм Узерлі вдалась до численних операцій
Мер’єм Узерлі вдалась до численних операцій

Варто зазначити, що пластичні операції – це не єдиний спосіб, завдяки якому акторці вдається тримати себе в руках та виглядати так молодо. Нагадаємо, що зірка мусила сильно набрати вагу заради зйомок в серіалі “Величне століття”. Втім, на її фігуру вплинула вагітність. Пізніше акторка вирішила, що хоче бути стрункішою.

Сувора дієта, заняття спортом та особисті секрети зірки допомогли їй позбутись десяти зайвих кілограмів.

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.