Усмішка виходить за орбіту: Олена Кравець з “Квартал 95”, Леся Нікітюк та інші зірки, які збільшили собі губи

Українські зірки – безперечно найкрасивіші жінки в усьому світі. Втім, дівчата вирішили ще більше прикрасити свою зовнішність й потішити шанувальників новими фотографіями

Український шоу-бізнес сповнений не тільки талановитими зірками, але і знаменитостями із гарним почуттям гумору. Артистки завжди вміли вразити своїх фанатів влучними висловлюваннями, смішними фразами, стильними образами і неземною зовнішністю.

Проте, останнім часом куди популярнішим стає збільшення губ. Усі зірки майже поголовно вдаються до пластичних маніпуляцій – така, здавалось, проста операція може змінити зовнішній вигляд людини так, що її вже не можна буде впізнати. Відомі українки вирішили потішити своїх шанувальників кумедними знімками.

Хоча насправді артистки навіть не думали про збільшення губ, вони скористались смішними ефектами в соціальній мережі Інстаграм і ошелешили публіку несподіваними змінами. Ми підготували підбірку незвичайних фотографій, на яких ви можете не впізнати улюблених селебріті.

Олена Кравець опублікувала смішну фотографію

Олена Кравець добряче насмішила своїх прихильників незвичним зовнішнім виглядом зі збільшеними губами
Олена Кравець добряче насмішила своїх прихильників незвичним зовнішнім виглядом зі збільшеними губами

Зірка “Кварталу 95” вирішила уявити, якою би вона була, якби збільшила губи. Варто зазначити, що зірка обрала дуже смішний ефект в Інстаграмі, адже її “збільшені” губи зайняли ледве не пів обличчя.

Леся Іванівна Нікітюк завжди вміла насмішити своїх фанатів

Леся Нікітюк завжди вміла насмішити своїх прихильників, проте ця фотографія їх вибила з колії
Кому з українських зірок пасуватимуть збільшені губи

Лесю Нікітюк знають як українську телеведучу із найкращим почуттям гумору. В звичайному житті зірка нічим не відрізняється – на особистій сторінці в Інстаграм Леся Іванівна потішила публіку незвичайним фото.

Наталя Могилевська ошелешила знімками з величезними губами

Слава Дьомін пожартував над Наталею Могилевською і опублікував кадри, на яких у зірки величезні губи
Слава Дьомін пожартував над Наталею Могилевською і опублікував кадри, на яких у зірки величезні губи

Відомий український ведучий і журналіст Слава Дьомін вирішив “познущатись” над Наталею Могилевською. На особистій сторінці в Інстаграм він опублікував смішні кадри співачки, де її губи непристойно великого розміру.

Даша Астаф’єва вразила фотографією зі збільшеними губами

Даша Астаф'єва знімалась в образі Фріди Кало, проте вирішила додати свою деталь і показала, як би виглядала зі збільшеними губами
Даша Астаф’єва знімалась в образі Фріди Кало, проте вирішила додати свою деталь і показала, як би виглядала зі збільшеними губами

Дашу Астаф’єву вважають однією з найкрасивіших жінок українського шоу-бізнесу. Варто зазначити, що їй не треба змінювати свою зовнішність – великі губи лише псують образ.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.