Справжній рай: Оля Полякова повернулася додому та показала свій величезний маєток на березі Дніпра (ФОТО)

Відома українська співачка Оля Полякова показала в Мережі кадри зі свого величезного маєтку під Києвом, де у неї є великий город, козяча ферма і сироварня.

Після повномасштабного російського вторгнення на територію України Оля Полякова забрала дітей і евакуювалася за кордон. Тривалий час зірка перебувала у Франції, де її прихистила близька подруга, а коли почався навчальний рік, відправила доньок Машу і Алісу на навчання у Великобританію, а сама повернулася додому до чоловіка. Старша дочка виконавиці стала студенткою музичного університету, а молодша вчиться у школі-інтернаті, де навчання разом з проживанням.

В Києві Оля Полякова має велику квартиру біля Нацбанку площею у 200 квадратних метрів, а також заміський будинок з великою територією. Він розташований в лісі на березі Дніпра, в котеджному містечку поряд з військовим полігоном Нацгвардії в Бориспольському районі. Зірці пощастило і окупанти не дісталися туди, поки Ольга перебувала в Європі, в будинку жив її чоловік Вадим Буряковський.

Оля Полякова повернулася додому та показала свій величезний маєток на березі Дніпра

Потрапити в містечко просто так неможливо, тільки отримавши запрошення від жильців охорона пропустить гостей.

В Instagrami артистка похвалилася красою природи, яка оточує її дачу, так вона зве свої хороми. Територія маєтку доглянута, газон підстрижений, викладені кам’яні доріжки, басейн на зиму закритий, є бесідка, ще одна зона для відпочинку, власний причал.

Оля Полякова повернулася додому та показала свій величезний маєток на березі Дніпра

В кадрі Полякова не показала, але на задньому дворі її будинку розташовані стайні і хлів для кіз, у неї близько тридцяти кіз і кілька коней, є власна сироварня, баня. Сам котедж знаменитості виконаний з дерев’яного зрубу, у ньому два крила і два поверхи.

Оля Полякова повернулася додому та показала свій величезний маєток на березі Дніпра

Нагадаємо, цей будинок Оля Полякова побудувала декілька років назад, але тільки у 2020 році під час карантину зірка завершила роботу над будинком, розширила його і добудувала ще два поверхи.