“Квартальні діти”: чим займаються та як виглядають 18-річна Олександра Зеленська і 19-річна Марія Кравець

Не дивлячись на те, що донька Володимира Зеленського Олександра і донька Олени Кравець Марія майже однолітки, між дівчатами мало спільного. Хто із них задиркувата красуня, а хто – сором'язлива леді, читайте далі в матеріалі.

Колишній “кварталівець” і нинішній Президент України Володимир Зеленський і комедійна актриса Олена Кравець вже багато років є близькими друзями. Вони довгі роки працювали на одній сцені і робочі стосунки вже давно переросли у міцну дружбу. Крім того, у Володимира та Олени є доньки, які майже ровесниці. Цікаво, що дівчата зовсім не схожі одна на одну та мають кардинально різні характери.

Олександра Зеленська

Як виглядає донька Володимира Зеленського

Олександра Зеленська – старша донька Володимира Зеленського. Дівчина уникає публічності і навіть не веде соціальні мережі. Олександра здібна до науки та гарно навчалася у школі. Цього рокі дівчина закінчила школу та успішно склала мультимедійний тест. Відомо, що Олександра Зеленська вищу освіту здобуватиме в Україні. В який університет вступила дівчина не відомо, однак відомо, що дівчина обрала для себе гуманітарну спеціальність.

Марія Кравець

Як виглядає донька Марії Кравець
Як виглядає донька Марії Кравець

19-річна донька Олени Кравець Марія зовсім не скромниця. Дівчина активно веде свій Інстаграм-блог і не боїться публікувати дуже сміливі кадри. Відомо, що Марія закінчила приватну Новопечерську школу, де, до слова навчалась і донька Зеленського, а потім вступила до університету на піарника.

Крім того дівчина ще змалечку займається танцями і не балетом, а у стилі “фрістайл”. Марія досягла значних успіхів у танцях та має танцювальні нагороди не лише за змагання в Україні, а і за кордоном.

Цікаво, що Марія Кравець з 15 років живе самостійним життям, без батьків. Так трапилось через те, що її братик і сестричка (двійнята Катя і Ваня) потребували простору. Коли молодшим дітям Олени Кравець виповнилось 3 роки, Марія разом із батьками вирішили, що краще їй з’їхати на орендовану квартиру. Це допомогло доньці Олени Кравець швидко подорослішати, стати цілеспрямованою та самостійною.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.