Без вій та з вусиками: невпізнавана Тіна Кароль змила макіяж і показала, як виглядає після душу

Відома українська співачка Тіна Кароль показала крупним планом, як виглядає без макіяжу. Частіше всього зірка постає в бездоганному вигляді з косметикою і зачіскою.

Тіна Кароль стала однією з найбільш популярних виконавців української сцени. Вона з’являється у багатьох телешоу, відвідує головні світські заходи і регулярно стає центром обговорень, оскільки завжди вражає публіку своїм розкішним зовнішнім виглядом. Співачка працює з найкращими стилістами, які підбирають їй нереальні сукні і пропрацьовують всі деталі образу. Також користувачі Мережі захоплюються кожен раз, коли Тіна викладає кадри з нових фотосесій.

Тина Кароль подарила разведчикам из ВСУ автомобиль для боевых заданий
Тіна Кароль показала фото без макіяжу крупним планом

Тіна Кароль не раз потрапляла в рейтинги найкрасивіших співачок України, але ви можете її навіть не впізнати, якщо вона проходитиме поруч без макіяжу.

Прихильники не можуть зупинитися обговорювати фото Тіни Кароль без макіяжу. Зірка сама по собі має світле волосся, тому її брови і вії теж світлі, без підфарбування здається, що у співачки взагалі немає вій. Хейтери також звернули погляди на ділянку над верхньою губою артистки, побачивши там вусики, але фанати захищають зірку і припускають, що це так впало світло, створивши ефект жіночих вусиків.

Тіна Кароль показала фото без макіяжу крупним планом
Тіна Кароль показала фото без макіяжу крупним планом

Зараз у світі в тренді природна краса, тому все частіше і частіше в блогах Тіни Кароль з’являються фото без косметики. В Instagram вона викладає зазвичай кадри, оброблені фотошопом і фільтрами, професійні знімки від фотографів, а в Telegram-каналі співачка показує моменти свого життя не на сцені.

Нагадаємо, за 7 місяців повномасштабної війни в Україні Тіна Кароль побувала в багатьох країнах світу і дала багато благодійних концертів, збираючи допомогу для українців. Також зірка активно висвітлює сьогоднішню реальність в різних куточках країни і пишається подвигом українських захисників, які стоять за нашу незалежність і свободу.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.