Екс-чоловік зрадниці Ані Лорак одружується вдруге: нова наречена турка Мурата має дитину і розкішну фігуру

Екс-чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу рік назад заручився з новою коханою. Наречена турецького бізнесмена може похвалитися розкішною фігурою.

Мурат Налчаджиоглу мав не одні відносини після розлучення зі скандальною українською співачкою Ані Лорак. У 2020 році він почав зустрічатися з майстром макіяжу Лілією з Києва. Дівчина часто викладала романтичні фото з бізнесменом. Новий рік 2021 вони зустріли на відпочинку в Туреччині, а після цього Лілія прибрала зі своєї сторінки Instagram знімки з Муратом.

Наречена Мурата Налчаджиоглу
Наречена Мурата Налчаджиоглу

З’явилися чутки про розставання, особливо коли Налчаджиоглу засвітився на світському заході з колишньою дружиною Ані Лорак. Але згодом Лілія знову з’явилася в його житті і у 2021 році Мурат зробив їй пропозицію руки і серця. Дівчина одразу виставила в Мережу фотографію з каблучкою.

Як і у Мурата, у Лілії є дочка від попередніх відносин, її зовуть Олександра. 24 лютого 2022 року вони знаходилися в Києві, тому турецький бізнесмен зробив все, щоб вивезти їх з України. Протягом декількох місяців вони жили в Туреччині, туди також приїздила донька Налчаждиоглу і Лорак Софія. У вересні 2022 пара остаточно повернулася в Україну, де чекає робота і школа.

Мурат Налчаджиоглу вместе с красавицей-невестой отвел свою падчерицу в школу
Екс-чоловік Ані Лорак показав, як виглядає його нова наречена

Нагадаємо, Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу розлучилися через зради чоловіка. Питання щодо опіки над спільною дитиною вони вирішили одразу – дівчинка живе з мамою, при цьому співачка не перешкоджає спілкуванню екс-чоловіка з Софією, а сам він теж виявляє бажання бачитися зі спадкоємицею. Але тепер це стане робити складніше, якщо вірити російським ЗМІ, Ані Лорак повернулася в росію і готується повернутися на сцену після семи місяців мовчання з приводу вторгнення в Україну.

Екс-чоловік зрадниці Ані Лорак одружується вдруге
Екс-чоловік зрадниці Ані Лорак одружується вдруге

У підмосков’ї у зірки є величезний маєток вартістю 3 мільйони євро в містечку, де також живе Анастасія Волочкова і Стас Михайлов, тому Лорак додому на Батьківщину не тягне.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.