Син Валерія Меладзе і Альбіни Джанабаєвої тепер повнолітній: як він виглядає і чим займається

У екс-учасниці групи "Віа Гра" Альбіни Джанабаєвої і російського співака Валерія Меладзе є троє дітей. Старший син зірок в цьому році став повнолітнім.

Як Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе, так Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе закрутили роман, коли співачки були учасницями групи “Віа Гра”. Їх не ображає те, що в Мережі їх називають розлучницями, але це не без причини – композитор і співак дійсно пішли від колишніх дружин до коханок і створили з ними сім’ї.

Валерій Меладзе і Альбіна Джанабаєва мало чого розповідають про своє сімейне життя, намагаючись уникати пліток і зайвий раз не розповсюджуючись про це, але прихильникам іноді щастить і зірки викладають сімейні фото.

Нещодавно в соцмережах з’явився знімок старшого сина Валерія і Альбіни. Підписники одностайно відмітили, що 18-річний Костя дуже схожий на свою маму.

Як виглядає син Альбіни Джанабаєвої і Валерія Меладзе
Як виглядає син Альбіни Джанабаєвої і Валерія Меладзе

Костантин Меладзе молодший, якого назвали на честь рідного дядька, не пішов по стопах батьків та не став розвиватися в музиці. Хлопець цікавиться наукою і відмовляється від відвідування світських заходів, тому прихильникам рідко випадає можливість подивитися, як виглядає дорослий син Джанабаєвої і Меладзе.

Як виглядає син Альбіни Джанабаєвої і Валерія Меладзе
Як виглядає син Альбіни Джанабаєвої і Валерія Меладзе

Нагадаємо, колишня солістка “Віа Гри” офіційно вийшла заміж за Валерія Меладзе у 2014 році. У зірок троє дітей. Старший син народився у 2004 році, молодший Лука з’явився на світ у 2014 році, а рік тому у них з’явилася дочка Агата. У співака також залишилися три доньки від першого шлюбу, які не спілкуються зі своєю мачухою Альбіною Джанабаєвою.

Син Валерія Меладзе і Альбіни Джанабаєвої тепер повнолітній
Син Валерія Меладзе і Альбіни Джанабаєвої тепер повнолітній

Меладзе багато років жив на дві сім’ї, вдома його чекали діти і дружина Ірина, в яку він закоханий ще з третього курсу навчання в інституті, а на гастролях він забувався в обіймах своєї бек-вокалістки Альбіни, яка стала популярною пізніше у складі жіночого тріо. Щоб зробити кінцевий вибір між двома жінками, Валерію знадобилося 10 років.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.