Після бурхливої вечірки: 56-річна Ольга Сумська показала, як виглядає зранку без макіяжу і нерозчесана

Відома українська актриса театру і кіно Ольга Сумська в 56 років виглядає приголомшуюче молодо та не соромиться показувати свої ранкові фото без макіяжу.

Ольга Сумська давно освоїла соціальні мережі і активно оновлює свою сторінку в Instagram рецептами, новинами з життя і творчості, особистими фото. На цей раз зірка показала цікаві для порівняння знімки, як вона виглядає до нанесення макіяжу і укладання волосся та після. Артистка зробила це на наступний ранок після вечірки у Києві з нагоди прем’єри нової комедії в українському кінематографі.

Ольга Сумська
56-річна Ольга Сумська показала, як виглядає зранку без макіяжу і нерозчесана

Сумська позувала на селфі без фільтрів і косметики з нерозчесаним волоссям. У 56 років актриса має рівномірний тон шкіри, у неї немає мімічних зморшок. Єдине, що видає вік і втомленість Ольги – це помітні синці під очима, але у всьому іншому вона виглядає приголомшливо навіть з розпатланою зачіскою і в спортивному костюмі.

На кадрі після приведення себе в порядок Ольга Сумська зробила яскравий макіяж, підкресливши очі чорною підводкою і мерехтливими тінями, підвела брови і нафарбувала губи рожевою помадою, вирівняла тон обличчя, висвітливши його пудрою і хайлайтером. Пухнасте волосся актриса вирівняла праскою для стайлінгу.

56-річна Ольга Сумська показала, як виглядає зранку без макіяжу і нерозчесана
56-річна Ольга Сумська показала, як виглядає зранку без макіяжу і нерозчесана

Сумська часто ділиться з підписницями секретами своєї краси. Вона багато уваги приділяє домашньому догляду, робить ліфтинг, маски, обгортання. Як казала Ольга, головне правило – не забувати про себе і щодня щось робити. У знаменитості є фірмова маска для обличчя в домашніх умовах – з домашньої сметани. Також в обіході доглядових засобів Сумської всілякі трави. На ромашковому відварі вона робить процедуру для зволоження шкіри обличчя, а з меду і гірчиці актриса робить маску для волосся.

Своїм прикладом 56-річна Ольга Сумська показує, що не обов’язково витрачати купу грошей на процедури краси і виглядати бездоганно можна навіть в такому віці.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.