Ксенія Мішина показала фото із РАГСу: скромна церемонія двох закоханих, на яку Еллерта не запрошували

Стосунки Ксенії Мішиної з Олександром Еллертом, переможцем Холостячки, не склались. Втім, нещодавно артистка заінтригувала своїх шанувальників фотографією з РАГСу

Відома українська акторка і головна героїня реаліті-шоу “Холостячка” під час зйомок передачі неодноразово стикалась із критикою з боку публіки. Багато глядачів звинувачували артистку в тому, що вона ніби то всього лиш грає свою роль. Проте, якби не говорили недоброзичливці, Мішина неодноразово зізнавалась: вона прийшла, аби знайти чоловіка, з яким проведе все життя.

У фіналі Ксенія Мішина керувалась серцем, а не розумом. Акторка сильно закохалась у ведучого та гумориста Олександра Еллерта, і саме йому дівчина віддала фінальну троянду. Після завершення зйомок знаменитості певний час були разом. Вони з’являлись на спільних інтерв’ю, постійно тішили прихильників зіркової пари новими романтичними знімками та виглядали неймовірно щасливими разом.

Олександру Еллерту вдалось налагодити стосунки з сином своєї коханої. Для Ксенії Мішиної це було надзвичайно важливо. Проте, в особистих стосунках акторки й ведучого все було не так гладко, як могло б здаватись. Пара то розходилась, то знову сходилась, але “хеппі енду” між Мішиної та Еллертом так і не сталось.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Не дивлячись на те, що своїм розставанням вони зробили боляче не тільки одне одному, але і своїм фанатам, Ксенія вже давно забула про свого колишнього. Більш того, зірку сильно дратує будь-яка згадка про Олександра Еллерта. Так, коли підписники Ксенії Мішиної питають в неї, чи є хоча б найменша ймовірність того, що пара знову почне зустрічатись, акторка різко реагує на такі закиди.

Востаннє на таке питання вона відповіла коротко і зрозуміло – акторка попросила зовсім не асоціювати її ім’я з іменем її колишнього Олександра Еллерта. За зізнанням Ксенії Мішиної, їй зовсім не хочеться згадувати того, що минуло.

Схоже, що акторка вирішила відвернути увагу своїх шанувальників від питань про колишнього. Так, Мішина опублікувала фотографію з РАГСу. Щоправда, нареченою, на жаль, була не вона. Хоча всі сильно сподіваються, що Ксенія зовсім скоро зможе найти “того самого”, в РАГСі вона стала гостем весілля своїх друзів.

Ксенія Мішина опублікувала фото з РАГСу
Ксенія Мішина опублікувала фото з РАГСу

Артистка побажала товаришам міцного шлюбу до кінця життя.

Схожі статті

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!