Як виглядає Регіна Тодоренко після пологів – опублікувала чесне фото: “Доводиться працювати”

Регіна Тодоренко нещодавно вдруге стала мамою. Артистка не стала приховувати свого справжнього зовнішнього вигляду після пологів і поділилась чесним фото фігури

Влітку цього року Регіна Тодоренко вдруге стала мамою, а свого сина назвала Мирославом. У Мережі артистка не приховує деталей виховання дітей від Влада Топалова. Регіна намагається бути зі своїми прихильниками відвертою, а тому вирішила показати не лише, як порається з дітьми, але і як виглядає її фігура після других пологів.

За визнанням Тодоренко, вона не відноситься до того типу жінок, які покидають пологовий будинок одразу стрункими й граціозними. Артистка розповіла, що зараз її фігура не в кращому вигляді, втім вона готова працювати, аби досягнути бажаного результату.

Регіна Тодоренко показала свою фігуру після пологів
Регіна Тодоренко показала свою фігуру після пологів

Скандал навколо другої вагітності артистки

Ще під час першої вагітності Регіна Тодоренко вмовляла свого чоловіка бути присутнім на пологах. Втім, Влад Топалов тоді відмовився від пропозиції. Під час другої вагітності знаменитість знову заговорила зі своїм чоловіком про парні пологи. Топалов довго відмовлявся, а його основним аргументом став той факт, що після парних пологів їхнє інтимне життя з Тодоренко не стане таким, як було.

Публіка двояко поставилась до новини про те, що артистка так наполегливо пропонувала Владу Топалову “авантюру”. Врешті решт Регіна таки вмовила чоловіка на парні пологи, а фанати помітили, що після цього дійства Топалов сильно постарів.

Окрім того, варто згадати, що Регіна Тодоренко й досі не висловила чіткої позиції стосовно війни в Україні. Хоча скандальна артистка народилась і виросла в Одесі, а також здобула популярність саме завдяки українським глядачам, Тодоренко не бажає чітко заявити про своє ставлення до подій в рідній країні.

Початок повномасштабної війни в Україні “випав” на період, коли Тодоренко була в становищі. Артистка виношувала другу дитину й продовжувала мовчати. Тоді навколо Регіни тільки розгорівся скандал стосовно ганебного мовчання, втім багато шанувальників намагались виправдати артистку, мовляв вона вагітна, тому зараз – непідходящий для сварок час.

Проте, після пологів усе стало зрозуміло: Регіна Тодоренко не висловлювала свою позицію під час вагітності та не збиралась робити цього після народження другого сину.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.