Зниклий Влад Яма зі втомленими очима вийшов на зв’язок: дружина показала, що стало з артистом у США (ФОТО)

Влад Яма став головним фігурантом скандалу через те, що досі відмовляється повертатись в Україну й ховається за кордоном під час війни. Дружина відомого танцюриста показала, як тепер виглядає артист

Останнім часом Влад Яма та його дружина Лілія доволі рідко публікують фотографії та майже не діляться новинами зі свого життя. В соціальних мережах артисти майже зникли, проте нещодавно Лілія Яма показала, як тепер виглядає її чоловік і розповіла, чим вони займаються у США.

На особистій сторінці в Інстаграм дружина українського танцюриста опублікувала кадри, на яких зіркова сім’я в повному зборі. Влад Яма повстав зі втомленими очима – артист був серйозний та зосереджений на дорозі, адже сидів за кермом. Спільний син подружжя дивився в камеру з заднього сидіння.

Лілія Яма розповіла, що всі разом вони займаються волонтерством і допомагають Україні на своєму фронті, як можуть.

Історія з Інстаграму Лілії Ями
Історія з Інстаграму Лілії Ями

Скандал із Владом Ямою

Варто пригадати, чому публіка висловила серйозну критику в бік відомого українського танцюриста. В момент, коли в Україні почала повномасштабна війна, Влад Яма разом зі своєю дружиною перебував у Сполучених Штатах Америки. Протягом довгого часу зіркова родина не хотіла коментувати того факту, що вони досі “відсиджуються” в США й не ділились своїми планами на майбутнє.

Сам Влад Яма взагалі дуже довго не хотів зізнаватись прихильникам, де він перебуває. Проте, з часом стало зрозуміло, що танцюрист перебуває не в Україні. Коли тягнути далі було неможливо, Влад Яма все-таки зізнався у тому, що тимчасово живе в Америці. Тоді шанувальники артиста запитали, чому він не залишив свою сім’ю в безпеці, а сам не повернувся додому. На це запитання він відповіді не дав.

Що відомо про скандал із Владом Ямою
Що відомо про скандал із Владом Ямою

Втім, пізніше зіркова дружина танцюриста Лілія Яма у доволі різкій формі відповіла на численні запитання шанувальників про місце перебування свого чоловіка. Варто зазначити, що чіткої відповіді Лілія Яма не дала: на питання про те, чому танцюрист не захищає свою країну вдома, вона заявила, що це – особиста справа кожного.

Дружина українського танцюриста зазначила, що вона вдячна своєму чоловікові за те, що вони знаходяться в безпеці. Але, зазначила зіркова дружина, що кожен переживає війну по-своєму, а тому засуджувати когось за вибір, за зізнанням Лілії Ями, як мінімум, некоректно.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.