Фреймут засвітилась на архівному знімку 10-річної давнини в обіймах давнього товариша: білявку не впізнати

Відома українська телеведуча Оля Фреймут "засвітилась" в Інстаграмі Слави Дьоміна на знімку десятирічної давнини. На знімку журналістка обійняла давнього товариша

Українська телеведуча та журналістка Ольга Фреймут здобула популярність завдяки участі в шоу “Ревізор”. Вона швидко сподобалась публіці за професіоналізм, відмінне почуття гумору та вміння викрити всі приховані деталі.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм не менш відомий ведучий та журналіст Слава Дьомін опублікував архівний знімок зі своєю колегою. На фотографії десятирічної давнини Фреймут обіймає свого товариша. Українська ведуча повстала на знімку без макіяжу.

Варто зазначити, що ні Ольга Фреймут, ні Слава Дьомін не змінились за ці десять років. Знаменитості ніби застигли у часі – такі ж молоді, усміхнені й натхненні. Схоже, що ведучі прихильники стабільності, адже навіть зачіски у них не змінились.

Ольга Фреймут з'явилась на архівному знімку зі Славою Дьоміним
Ольга Фреймут з’явилась на архівному знімку зі Славою Дьоміним

Де зараз Ольга Фреймут і чим займається

Нагадаємо, що українська телеведуча покинула Україну ще до початку повномасштабного вторгнення. Ольга Фреймут довго відчувала, що має статись щось погане, тому вирішила разом з дітьми 15 лютого виїхати за кордон. Журналістка полетіла до Провансу, а її чоловік залишився вдома.

Телеведучій наснився не один віщий сон, який змусив її турбуватись, а однокласники її дітей, які навчаються у міжнародній разом з дітьми дипломатів, масово виїжджали з України. За словами Ольги Фреймут, саме це насторожило її. Ведуча зібрала сумку з найціннішими речима, дорогоцінностями та документами дітей та поїхала за кордон.

Зараз Ольга Фреймут працює в лондонській газеті Sunday Express і зізнається, що дуже цінує підтримку, яку надає редакція. Журналістка веде окрему колонку, присвячену подіям в Україні. Окрім цього, в рамках співпраці з редакцією Sunday Express, телеведуча займається волонтерством та благодійною діяльністю.

На початку війни Фреймут налякала своїх дітей

Телеведуча раніше зізналась, що на початку повномасштабного вторгнення вона сильно налякала своїх дітей. За зізнанням Ольги Фреймут, вона боїться, що могла зламати дітями психіку.

В цьому я винувата, коли почалася війна, коментувала вголос все, що відбувається, я не ховала їх від реальності

– коментує Полякова.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.