Сергій Бабкін, Олександр Педан, Станіслав Боклан: найпривабливіші знамениті чоловіки з легкою сивиною

Українських чоловіків, як і жінок, можна сміливо назвати найкрасивішими у всьому світі. З віком нічого не змінюється, навіть навпаки – артисти стають куди привабливішими та симпатичними

Усі телеглядачі люблять спостерігати за красивою та привабливою картинку. Саме тому для відомих шоуменів, акторів чи співаків вік може стати згубним фактором для їхньої успішної професійної діяльності. Проте, деякі українські знаменитості довели, що навіть у віці та зі злегка сивим волоссям можна зберегти шалену популярність і залишитись народним улюбленцем.

Сергій Бабкін

Український співак Сергій Бабкін у своєму віці виглядає ефектно й не губить привабливості
Український співак Сергій Бабкін у своєму віці виглядає ефектно й не губить привабливості

Відомий український співак Сергій Бабкін здобув шалену популярність завдяки участі в гурті “5’nizza”. Популярний харківський гурт за участю самого Бабкіна та Андрія Запорожця став відомим не лише в Україні, але і за її межами.

Проте, 2007 року співаки вирішили розпочати сольну діяльність. Сергій Бабкін прославився, став тренером у декількох сезонах “Голосу країни”, а також брав участь в “Танцях із зірками”. Зараз вокалісту 43 роки, проте вік лише прикрасив зовнішність Сергія Бабкіна.

Станіслав Боклан

62-річний український актор кіно і театру Станіслав Боклан вміє вразити ефектними образами і стильними нарядами
62-річний український актор кіно і театру Станіслав Боклан вміє вразити ефектними образами і стильними нарядами

Станіслав Боклан довів кожному актору, що вік – це не причина для завершення своєї професійної діяльності. Заслужений артист України, актор театру і кіно досяг успіху не лише в кінематографічній діяльності, але і в гуморі. Боклан довгий час був зірковим тренером “Ліги сміху”. В свої 62 роки актор виглядає неймовірно.

Найпопулярніша роль Станіслава Боклана – серіал “Папік”. Втім, у фільмографії актора є чимало інших цікавих і сильних ролей.

Олександр Педан

Олександр Педан цього року відсвяткував ювілей, втім з віком ведучий не губить своєї привабливості
Олександр Педан цього року відсвяткував ювілей, втім з віком ведучий не губить своєї привабливості

Один із найвідоміших український шоуменів та телеведучих цього року відсвяткував ювілей. 40-річний Олександр Педан за останні роки сильно змінився, але напевно можна сказати, що ці зміни пішли артистові на користь.

Зараз на тілі Олександра Педана не одне татуювання, яке вдало підкреслює особистість шоумена, а його волосся стало сивим. Втім, нинішній образ доводить кожному, що дорослішати можна стильно.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.