Вагітна Настя Каменських засвітилася на фото, яке стало сюрпризом для Потапа: у знаменитої пари важлива новина

Відома українська співачка Настя Каменських засвітилася на фото з натяком на вагітність та вперше прокоментувала чутки про розширення їх з Потапом сім'ї.

Настя Каменських у серпні 2022 року вперше повернулася в Україну з початку війни. Зірка перебувала за кордоном зі своїм чоловіком Потапом, куди вони полетіли за кілька днів до вторгнення відпочити і попрацювати, але обставини змусили їх не повертатися додому. Коли співачка з’явилася на нових фото з Києва, численні шанувальники побачили в її фігурі разючі зміни, які пов’язали з поповненням в їх з Потапом сім’ї. Круглий живіт Насті не прикривав навіть вільний одяг.

Вагітна Настя Каменських засвітилася на фото, яке стало сюрпризом для Потапа
Вагітна Настя Каменських засвітилася на фото, яке стало сюрпризом для Потапа

Згодом Каменських поспілкувалася з журналісткою в новому інтерв’ю і прокоментувала вагітність, яку їй приписують вже не один рік:

Я дуже вдячна, що всі чекають мою дитину. Звичайно, ви все дізнаєтеся першими. Найсмішніше, що коли я дійсно завагітнію і буду казати “Я вагітна”, мені ніхто не повірить

, – заявила Настя і відмітила, що зараз не вагітна.

Зміни у вазі і фігурі зірка пояснила великим стресом, який переживає як і кожен українець з ранку 24 лютого 2022 року. Також Каменських ніколи не відрізнялася стрункою фігурою и пропагувала спорт як спосіб тримати себе у формі, але як тільки вона перестає займатися фізичними навантаженнями, кілограми повертаються.

Настя Каменських натякнула на розлучення з Потапом
Вагітна Настя Каменських засвітилася на фото, яке стало сюрпризом для Потапа

Стресовий стан відбився і на чоловіку Насті Потапі, у якого паралізувала половину обличчя. Артистка зізналася, що їй було лячно дивитися на такого чоловіка, бо здавалося, що тепер це назавжди, але на щастя лікування допомогло і рухливість обличчя Потапа потроху повертається.

Нагадаємо, Потап і Настя Каменських живуть в елітному котеджному містечку під Києвом поруч з Юрієм Горбуновим і Катею Осадчою. В перший день війни біля них було дуже гучно. Зіркам пощастило, що їх будинки не потрапили під окупацію, під якою Київщина знаходилася приблизно місяць.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.