Вагітна Настя Каменських засвітилася на фото, яке стало сюрпризом для Потапа: у знаменитої пари важлива новина

Відома українська співачка Настя Каменських засвітилася на фото з натяком на вагітність та вперше прокоментувала чутки про розширення їх з Потапом сім'ї.

Настя Каменських у серпні 2022 року вперше повернулася в Україну з початку війни. Зірка перебувала за кордоном зі своїм чоловіком Потапом, куди вони полетіли за кілька днів до вторгнення відпочити і попрацювати, але обставини змусили їх не повертатися додому. Коли співачка з’явилася на нових фото з Києва, численні шанувальники побачили в її фігурі разючі зміни, які пов’язали з поповненням в їх з Потапом сім’ї. Круглий живіт Насті не прикривав навіть вільний одяг.

Вагітна Настя Каменських засвітилася на фото, яке стало сюрпризом для Потапа

Згодом Каменських поспілкувалася з журналісткою в новому інтерв’ю і прокоментувала вагітність, яку їй приписують вже не один рік:

Я дуже вдячна, що всі чекають мою дитину. Звичайно, ви все дізнаєтеся першими. Найсмішніше, що коли я дійсно завагітнію і буду казати “Я вагітна”, мені ніхто не повірить

, – заявила Настя і відмітила, що зараз не вагітна.

Зміни у вазі і фігурі зірка пояснила великим стресом, який переживає як і кожен українець з ранку 24 лютого 2022 року. Також Каменських ніколи не відрізнялася стрункою фігурою и пропагувала спорт як спосіб тримати себе у формі, але як тільки вона перестає займатися фізичними навантаженнями, кілограми повертаються.

Вагітна Настя Каменських засвітилася на фото, яке стало сюрпризом для Потапа

Стресовий стан відбився і на чоловіку Насті Потапі, у якого паралізувала половину обличчя. Артистка зізналася, що їй було лячно дивитися на такого чоловіка, бо здавалося, що тепер це назавжди, але на щастя лікування допомогло і рухливість обличчя Потапа потроху повертається.

Нагадаємо, Потап і Настя Каменських живуть в елітному котеджному містечку під Києвом поруч з Юрієм Горбуновим і Катею Осадчою. В перший день війни біля них було дуже гучно. Зіркам пощастило, що їх будинки не потрапили під окупацію, під якою Київщина знаходилася приблизно місяць.