Довгі вії та червоні губи: як виглядають Притула, Винник, Горбунов та інші відомі чоловіки з макіяжем (ФОТО)

Публіка постійно бачить привабливих відомих українок з підкресленими очима та червоними губками, втім до чоловічого макіяжу шанувальники не звикли. Ми підготували підбірку цікавих фото

Якщо ви дуже давно фантазували, як би виглядали українські відомі чоловіки з макіяжем, то маємо для вас чудову новину. Ми трішки “почаклували” у фотошопі й ділимось фотографіями, на яких видно, чи пасує зіркам крапелька косметики. Руйнуємо стереотипи й доводимо, що кожен має право експериментувати з зовнішністю!

Сергій Притула

Відомий український шоумен, телеведучий та волонтер здобув шалену популярність після початку повномасштабного вторгнення. Артист приємно вразив публіку своєю волонтерською та благодійною діяльністю. У якому би наряді ведучий не з’являвся перед українцями, останнім часом він незмінно носить бороду.

Як виглядає український телеведучий Сергій Притула з макіяжем
Як виглядає український телеведучий Сергій Притула з макіяжем

Якщо ви думали, що до брутальної щетини макіяж не пасує, то Сергій Притула довів зворотне – ось так виглядав би брутальний артист, якби вирішив нанести макіяж на своє обличчя.

Олег Винник

Український співак відомий своїми романтичними піснями, які присвячує чарівним жінкам. Всі звикли до образа серцеїда та ловеласа, втім, чи задумувались ви, як би виглядав Олег Винник, якби захотів трішки підфарбуватись. Варто зазначити, що косметика пасує до його білявої привабливої зачіски.

Зовнішній вигляд відомого співака Олега Винника з макіяжем
Зовнішній вигляд відомого співака Олега Винника з макіяжем

Юрій Горбунов

Телеведучий, шоумен та чоловік Катерини Осадчої завоював популярність завдяки своїй харизмі та вмінню зацікавити глядачів. Проте, чи можете ви уявити, наскільки більш знаменитим та популярним став Горбунов, якби вирішив використовувати щоденно косметику.

Як би виглядав український телеведучий Юрій Горбунов, якби використовував косметику
Як би виглядав український телеведучий Юрій Горбунов, якби використовував косметику

Можна припустити, що Горбунов отримав би чимало критики в свою сторону, але трішки косметики не роблять його менш привабливим.

Арсен Мірзоян

Відомий український співак та чоловік не менш знаменитої Тоні Матвієнко навряд чи колись задумувався над тим, аби спробувати прикрасити свою зовнішність косметикою. Втім, навіть якщо такі ідеї спадали на думку Мірзояна, то ось приклад, що з цього може вийти.

Арсен Мірзоян виглядав би так, якби вирішив зробити макіяж
Арсен Мірзоян виглядав би так, якби вирішив зробити макіяж

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.