Катя Осадча показала маленьких синів від Юрія Горбунова: старший — копія батька, а молодший — блондин

Відома українська телеведуча Катя Осадча провела з маленькими синами затишний вечір 10 жовтня при свічках і показала фанатам в Мережі, як це було.

Катя Осадча активно веде блог в Instagram, у якому на цей раз з’явилося чарівне фото з маленькими синами від Юрія Горбунова. Телеведуча сидить у своїй вітальні при свічках, тримаючи на руках чотирирічного Івасика і однорічного Данила. Зірка позувала у домашньому одязі, зібравши волосся назад і без макіяжу, такою її прихильники не звикли бачити.

Вечір свічок і обіймів. Складний день і той вечір, в який обов’язково потрібно обійняти найрідніших і сказати, як ви їх любите

, – написала Катерина та подякувала усім, хто також провів вечір при свічках, щоб зменшити споживання електроенергії для відновлення пошкоджених мереж.

У коментарях підписники відмітили, що Данило має дуже гарний пшеничний колір волосся.

Катя Осадча і Юрій Горбунов з 24 лютого 2022 року виїжджали за кордон тільки на благодійні заходи, евакуюватися з країни вони не стали і присвятили себе допомозі українцям. Ведуча “Світського життя” разом з командою програми організувала пошук зниклих на війні людей, її чоловік їй у всьому допомагає і також бере безпосередню участь у ініціативі дружини. Крім того Юрій Горбунов став ведучим ранкового шоу “Сніданок з 1+1” і кожний ранок підбадьорює українців добрим настроєм.

Сыновья Юрия Горбунова и Екатерины Осадчей
Катя Осадча показала маленьких синів від Юрія Горбунова

Нагадаємо, Осадча і Горбунов одружилися у 2017 році. Скоро у подружжя народився Іван, а у 2021 році у серпні на світ з’явився їх молодший Данило. Свій службовий роман зірки телеканалу 1+1 приховували, але стало ясно, що Юрій заради Катерини пішов від своєї першої дружини, спільних дітей у пари не було. Осадча до шлюбу з Горбуновим народила старшого сина Іллю від першого чоловіка Олега Поліщука. Ілля вже дорослий і зараз вчиться на айтішника у Сполучених Штатах Америки.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.