Катя Осадча показала маленьких синів від Юрія Горбунова: старший — копія батька, а молодший — блондин

Відома українська телеведуча Катя Осадча провела з маленькими синами затишний вечір 10 жовтня при свічках і показала фанатам в Мережі, як це було.

Катя Осадча активно веде блог в Instagram, у якому на цей раз з’явилося чарівне фото з маленькими синами від Юрія Горбунова. Телеведуча сидить у своїй вітальні при свічках, тримаючи на руках чотирирічного Івасика і однорічного Данила. Зірка позувала у домашньому одязі, зібравши волосся назад і без макіяжу, такою її прихильники не звикли бачити.

Вечір свічок і обіймів. Складний день і той вечір, в який обов’язково потрібно обійняти найрідніших і сказати, як ви їх любите

, – написала Катерина та подякувала усім, хто також провів вечір при свічках, щоб зменшити споживання електроенергії для відновлення пошкоджених мереж.

У коментарях підписники відмітили, що Данило має дуже гарний пшеничний колір волосся.

Катя Осадча і Юрій Горбунов з 24 лютого 2022 року виїжджали за кордон тільки на благодійні заходи, евакуюватися з країни вони не стали і присвятили себе допомозі українцям. Ведуча “Світського життя” разом з командою програми організувала пошук зниклих на війні людей, її чоловік їй у всьому допомагає і також бере безпосередню участь у ініціативі дружини. Крім того Юрій Горбунов став ведучим ранкового шоу “Сніданок з 1+1” і кожний ранок підбадьорює українців добрим настроєм.

Катя Осадча показала маленьких синів від Юрія Горбунова

Нагадаємо, Осадча і Горбунов одружилися у 2017 році. Скоро у подружжя народився Іван, а у 2021 році у серпні на світ з’явився їх молодший Данило. Свій службовий роман зірки телеканалу 1+1 приховували, але стало ясно, що Юрій заради Катерини пішов від своєї першої дружини, спільних дітей у пари не було. Осадча до шлюбу з Горбуновим народила старшого сина Іллю від першого чоловіка Олега Поліщука. Ілля вже дорослий і зараз вчиться на айтішника у Сполучених Штатах Америки.