Донька Кравець із “Квартал 95” в сорочці з глибоким вирізом підкорила стилем краще, ніж у мами: перейняла гени

Дочка Олени Кравець Марія останнім часом вражає своїм смаком у виборі одягу. Дівчина обігнала зіркову маму й може похвалитись тим, що вона вдягається куди краще за знаменитостей

Олена Кравець – відома українська гумористка, громадська діячка та щаслива мама. Її старша донька Марія Кравець цьогоріч відсвяткувала свої 19 років. Дівчина, схоже, перейняла найкращі гени від обох батьків, адже виросла симпатичною, із гарним почуття стилю та відмінним почуттям гумору.

Марія Кравець активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Там дівчина ділиться зі своїми підписниками та друзями деталями зі свого життя, думками та цікавими фотографіями. Нещодавно Кравець молодша розповіла, що взяла участь у фотосесії, результатами якої скоро поділиться. Під час фотосесії Марії Кравець вдалось зробити чимало вдалих фотографій, а тому вона вирішила поділитись результатом у двох частинах.

Не так давно Марія Кравець опублікувала другу частину своєї фотосесії. Дівчина вразила вдало підібраними образами, симпатичною зачіскою та сміливими позами. Фотографії були представлені у двох варіантах – чорно-білі та оброблені в приємних теплих кольорах.

На відміну від минулої фотосесії, цього разу Марія Кравець вирішила обмежитись одним нарядом. Дівчина вдягнула широкі чорні штани з екошкіри, а білу сорочку вирішила залишити не до кінця застібнутою. У коментарях підписники залишили приємні слова та компліменти зірковій доньці Олени Кравець.

Нагадаємо, що перша частина викликала чималий шквал найрізноманітніших емоцій з боку прихильників – на ці фотографії звернули увагу всі. Захоплювались знімками та товариші Марії, і прихильники, і навіть шанувальники її зіркової мами.

На фотографіях Марія Кравець постала в цікавих образах. Макіяжу на обличчі молодої дівчини було мінімум – схоже, що Марія вирішила підкреслити свою природну привабливість. Темно-каштанове волосся було укладене акуратними локонами. Олена Кравець захопилась знімками й залишила кумедний коментар під публікацією доньки.

Тепер я розумію, що не їхати з тобою на цю зйомку було правильним рішенням. Так, моя крихітко?

– прокоментувала Олена Кравець і залишила декілька дужок поруч зі словами, натякаючи на добру й лагідну усмішку.

Схожі статті

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.